2777
2789
عنوان

یه دیوونه

127 بازدید | 8 پست

یه دیوونه به من گفته هیز...من تا حالا از هزار نفر پرسیدم راجع به هیزی و از خودم مطمئنم...قبل از پرسیدن هم مطمئن بودم و هم چنان مطمئنم از نگاهم و چشمام ...ولم نمیکنه ...شما بگین با چشم بسته راه میرین ؟

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 

تو جمع میشینین چشماتونو میبندین ؟؟؟

انقدر خنگه نه میدونه میدان دید چیه ؟؟؟نه میدونه نگاه هیز چیه اصلا ...هر نگاه طبیعی رو هیزی میدونه ...شما اگر آشنای مذهبی دارین بگین من چکار کنم ؟؟؟

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم نباشه برات بعضیا احمقن و دنبال یه کلمه بد میگردن تا عقده ی دلش رو خالی کنه حتی شاید معنیشو هم ندونه

به حرف دیوانه ها عاقلانه تمرکز نکن

ای بر پدرت دنیا آهسته چه ها کردی

مگه به مردا نمیگفتن هیز به توم گفتن؟

نمیدونم والا گفته...حالا شما میشه به من بگی کی چشماتو کامل میبندی؟

میگن با چشم بسته راه برو و با مغازه دار و نونوا حرف بزن

منم یبار ارایشگاه منتظر بودم موهام رنگ بگیرن

یه دختره اومد دوست اراشگره بود

داشت درباره نامزدش میگفت

بعد یهو گفت ادمای هیز از چشاشون مشخصه

انگار داش بمن کنایه میزد

بلند بلند هیز هیز میکرد

بعد حوله بهم داد تو اتاقک روشویی موهام خشک کنم

حوله داد دستم فرار کرد

نمیدونم چرا این فکرو کرد

یعنی باید نگاهمو میدوختم به سقف؟؟؟؟

خودشون هیزن اینا روانی هستن

شاخ دراوردم من