2777
2789
عنوان

دخترا خدا ازتون نگذرهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1613 بازدید | 90 پست
اخی عزیزم...چرا پسرای خوب گیر دخترای لاشی میفتن ....دخترای خوبم گیر پسرای لاشی ...🥺

پسری که در اثر ناکامی در ازدواج، مست می کنه و قاعدتاً از قبل شرابخوار بوده که چنین راه غیر اخلاقی و آسیب زایی رو برای تسکین خودش انتخاب کرده؛ در چارچوب اخلاقی شما پسر خوب محسوب می شه؟!

ماهی5تومن بهش خرجی میذاد از این پلنگای پارتی کن بود خوب گذاشت کاسمون

نرید سراغ پلنگ پارتی کن که تهش اینجور نذاره تو کاسه تون

این همه دختر خوب و موجه هست

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زهره هستم🤝🏻 یک عدد اقتصاد دان مملکت و دارای سابقهٔ پنج ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور🤝🏻 خوشگلای من توجه کنن : ممنون میشم اگر منو زهره صدا نکنید و فقط لفظ خانوم اقتصاد دان رو به کار ببرید! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم! پس از این به بعد نگو زهره❌ بگو خانوم اقتصاد دان✅ بگو ببر اقتصادی منطقه✅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا سه ماه قرار بود منتظر بمونهخواستگار پولدار داشت نموند دنیال بهانه بود

البته دلم برا داداشت هم سوخت اون گناهی نداشته روابط امروز انقد بی معنی و دوزاری شدن سر هر جس زود گذر و یا شهوت مزخرف شروع میشن و سر پوچ ترین موضوع ها هم تموم میشن..

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

خوشگلی رو بزار در کوزه ابشو بخور دختره مسخره داداش تو نیس ب پاش بمونه میتونست بره خاستگاری نشونش کنه

من نامزدم تو یه حونه ایم به مامان و خود دختره گفته بودیم بعد عقد من میایم

یه شب مثل موج به دریا زدی .میگفتی میام عجب اومدی!

از ی جهت دختر خانم حق داره تواین جامعه ی پسرا با وعده وعید ازدواج گول میزنن خب ی دختر اکه خواستگار خوب داشته باسه و سن ازدواجش باشه باید ی حرکتی بزنی

داداش شما هم اکه دوسش داشتم در حد همون نامزدی و خواستگاری میرفت شمارو ک راه انداخت خودش هم عروسی مبکرد

پسری که در اثر ناکامی در ازدواج، مست می کنه و قاعدتاً از قبل شرابخوار بوده که چنین راه غیر اخلاقی و ...

کی گفت مست میکنه؟

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

اشکال نداره درس عبرت شد که داداشت سراغ به قول خودت پلنگ پارتی کن نره

با ادم درست وحسابی و بااصالت دوست بشه قطعا وفاهم میبینه

اما چون اینجور دخترا خدمات خوبی تو دوستی ارائه نمیدن معمولا مورد پسند پسرا برای دوستی نیستن