2777
2789

فکر کنم هیچ کسی جذب من نمیشه

کلا اداهای دخترونه ندارم ،نگید عوض شو چون مشکلی ندارم ولی گاهی میگم کاش مدل دیگه ای بودم

انگار اونطوری بهتر و راحت تره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی اوقات حوصله آرایش ندارم بین دو تا لباس که یکیش خوشگله ولی اذیت میکنه ولی اون یکی معمولیه ولی را ...

دقیقاااا اصلا حاضر نیستم چیزی ک اذیتم میکنه رو بپوشم حاضرم اونی ک صدبار پوشیدم ولی راحتمو بپوشم

زندگی میگن برای زنده هاست اما... 

دقیقاااا اصلا حاضر نیستم چیزی ک اذیتم میکنه رو بپوشم حاضرم اونی ک صدبار پوشیدم ولی راحتمو بپوشم

مثلا من بار ها اینجا خوندم که خانوم ها میگن چه میدونم حتما موی بدن نداشته باشید،همیشه مرتب و آراسته باشید ،لاک بزنید آرایش کنید ،عشوه بیاید و ....

اینا اصلا تو مرام من نیست واقعا

کلا اول از هر چیز راحتی خودم مهمه شاید هم خود خواهم ولی واقعا نمیتونم

مثلا من بار ها اینجا خوندم که خانوم ها میگن چه میدونم حتما موی بدن نداشته باشید،همیشه مرتب و آراسته ...

منم همینم

و راضیم از خودم

حس میکنم به موقعش اون حس لوندبازی میاد

من بیبی فیسم ولی اصلا لوس بازی بلد نیستم🥲🗿

شاید دلیلش شرایط زندگی یا نوع تربیت مون باشه

مثلا من مادرم اصلا این مدلی نبود خیلی کار های مردونه بلد بود در عین اینکه آرایش میکرد و به خودش میرسید

شاید دلیلش شرایط زندگی یا نوع تربیت مون باشه مثلا من مادرم اصلا این مدلی نبود خیلی کار های مردونه بل ...

احتمالش هست

مامان منم همینطور حتی ارایشم نمیکنه با اینکه 35 سالشه