2777
2789
عنوان

اعتبار دیجی پی

36 بازدید | 6 پست

سلام کسی از اعتبار این برنامه میدونه ؟ من یه گوشوار گم کردم و حتما قصد خریدش دارم ولی خب بصورت نقد ندارم بخرم مشابهش تو اینستا پیدا کردم بعد گفتم شرایط اقساط دارید گفت از طریق دیجی پی؟ خب من اعتبار این برنامه رو چطور بگیرم و فعلا مقدار پول نقدی که دارم ۱۰ میلیون و مبلغ گوشوار ۲۲ میلیون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شغل دولتی ندارم خاندارم ۲۰ سالمه

مثلا نگاه من باسلام حدود یکسال عضو م خرید کردم بهم از طریق دیجی پی ۵۰۰ تومن فقط اعتبار داد ولی دیجی کالا هیچی خرید نکردم بهم ۴میلیون اعتبار داد حالا نصب کن درخواست اعتبار کن ببین چقد بهت میده

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 زندگی ریدم پس سرت

اها مرسی عزیزم

دیجی پی اولش ۱ میلیون تومن اعتبار میده بعد از چندین بار خرید کردن و اقساط پرداخت کردن اعتبارتو میکنه ۴میلیون تومن ولی شما ۱۲میلیون پول نیاز داری که فکر نکنم حالا حالاها بده بهتون

👑 یکتام 👑  👈 دنیام 👉