2777
2789
عنوان

آبروم رفت نمیتونم بهش فکر نکنم

200 بازدید | 11 پست

با پسرم بیرون بودم یه دقیقه اومدم خونه یه دسشویی رفتم دوباره برای یه کاری رفتم بیرون قبل اینکه برم دسشویی دم پاچه شلوارمو تا کرده بودم فراموش کردم درستش کنم الان که اومدم خونه فهمیدم خیلی بد شد چقد گیجم من

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشنادیدت مگه ولشها الان ازادی بالاشهر تهران با شلوارک میرن بیرون

یکی از همسایه ها میومدم تو دید منو بعد از مغازه ها اطراف خونه همیشه خرید میکنم

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

سلام عزیزم یه سوال ازت داشتم پسرت زمانی که حرف افتاد قبلش تاخیر داشت اکو هم داشت ؟

مثلا حرفهای شمارو اکو کنه یا از ضمایر درست استفاده نکنه به جای اینکه بگه من اب میخوام از من اسمشو استفاده کنه؟

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
سلام عزیزم یه سوال ازت داشتم پسرت زمانی که حرف افتاد قبلش تاخیر داشت اکو هم داشت ؟مثلا حرفهای شمارو ...

همه اینا رو داشت عزیزم

گلم پرخاشگری هم میکرد با زورگویی یعنی حرف باید حرف خودش باشه؟؟اکو با گفتار درمانی درست شد؟

پرخاشگری هم داشت هنوزم داره اکو هم من کار خاصی نکردم درمانگرا هیچ تکنیکی برای حذف اکوها ندادن فقط میگفتن بگو حرف الکی نزن تکرار نکن الان که هشت سالشه هنوزم اکو داره ولی خیلی کمتر شده ولی بچه های این مدلی اوایل حرف زدن با همین اکوها کلمات جدیدو جذب گفتارشون میکنن