2777
2789
عنوان

خواهرم دخالتاش زیاد شده تو زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 39 پست

نمیگم دیگه ولی در تماسن چطور میتونه منو این همه بد ببینه انقد بی چشم رو باشه فقط بگه شوهرم هیچ مشکلی نداره صد درصد طرف اونه میگه تو هیچ حقی نداری ازون ناراحت باشی

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین کسایی ک حسادت دارندائما تو ذهنشون با اون شخص در حال ی مسابقه دائمی هستنو چون کمبود دارن و نمیتو ...

ی مدتم جوابشو ندادم شوهرم هی سراغشو میگرفت هر روز رو مخم راه میرف ک چرا با خواهرت قهری همش میخاست ی جوری بمن بگه اخلاقت خوب نیس کینه داری

خووهرت نمیخواد ک تورو دلسرد کنه و زندگیت بپاشه ولی مسید خوبی رو پیش نگرفته

من فک نکنم براش مهم باشه اگه بود اینجوری دلمو نمیشکست

شوهرتون چی ؟اگر با خواهرتون بحثتون بشه طرف اونو میگیره ؟

سعی میکنه پا در میونی کنه یا هر جور شده درستش کنه بمن میگه خوب نیس با خواهرت قهر باشی یا کینه ای نباش

خب دیگه هیچی از زندگیت بهش نگو مثلا یه مدت مادرمنم همین بود فقط چون شوهرم دست و دلباز هست میگفت خوشبحالت خوشبحالت ولی با اینکه میدونست از نظرهای دیگه سختی میکشم نمک رو زخمم میپاشید

تا من این زنجیره ی ده ساله رو قطع کردم دیگه هیچی از زندگیم بهش نمیگم والسلام رابطه مون هم کردم تماس تلفنی هم همینطور

چرا از مشکلاتت به خواهرت میگی ؟ عقل نداری خواهر؟ مشکلاتتون بین خودتون حل کنین به کسی ربطی نداره

این دفه فهمید ولی منم نگم مطمئنم شوهرم بهش میگه همه چیو اخه من نمیدونم چرا میگه مطمئنم این روزا فقط درباره من حرف میزنن

ی مدتم جوابشو ندادم شوهرم هی سراغشو میگرفت هر روز رو مخم راه میرف ک چرا با خواهرت قهری همش میخاست ی ...

اشکال نداره

دندون رو جیگر میکردی

ی گوش رو در میکردی ی گوش رو دروازه

خودش خسته میشد ول میکرد

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

چرا باید شوهرت بهش از مشکلاتتون بگه ببخشید ولی من فکر خوبی تو ذهنم نیومد اصلا

منم نمیدونم چرا میگه چرا انقد صمیمین فقط دارم میمیرم از فکروخیال ک چرا خواهرم انقد بیشعوره با اینجوری برخورد میکنه

خب دیگه هیچی از زندگیت بهش نگو مثلا یه مدت مادرمنم همین بود فقط چون شوهرم دست و دلباز هست میگفت خوشب ...

اینم هی میگه از همه نظر شوهرت خوبه مدام خوبیاشو میگه البته اغراق میکنه اصلا خوشم نمیاد ازین رفتاراش

اشکال ندارهدندون رو جیگر میکردیی گوش رو در میکردی ی گوش رو دروازهخودش خسته میشد ول میکرد

خب با هم در تماسن این روزا

خب چرا بهش همه چی رو میگی نگو دیگه

چیزای ک معلومه همش میگه چقد خوبه مثلا هی میگه فلان اخلاقش عالیه از همه نظر خوبه بمن برگشته میگه از تو خیلی بهتره گریم گرف با این حرف