2777
2789
عنوان

خواهرم دخالتاش زیاد شده تو زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 39 پست
چیزای ک معلومه همش میگه چقد خوبه مثلا هی میگه فلان اخلاقش عالیه از همه نظر خوبه بمن برگشته میگه از ت ...

توام مقابله به مثل من حتی جلوی شوهرش تا خودش دمش رو بذاره رو کولش بره پی زندگیش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو آره انقد خودم خوبم دروتخته با هم جوریم

فک میکنم اینجور میگه منو اذیت کنه دلمو بشکنه دیگه ارتباطمو باهاش کمتر میکنم

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔

میترسه طلاق بگیری نون خور اضافه برگری خونه پدری

میدونه من هر چی ام بشه دیگه اونجا برنمیگردم حتی یک روز.نمیدونم چی از جونم میخاد

میدونه من هر چی ام بشه دیگه اونجا برنمیگردم حتی یک روز

من مجردم .خواهرم متاهل .هروقت بیاد خونه بابام کلی حرفو متلک داره به من بگه و منو ناراحت کنه .یروز بهش گفتم تو عمرم هیچکس اندازه تو حال منو خراب نکرده .بعد اونم ارتباطمو کم کم کردم

نه زنگ میزنم نه پیام میدم .خودشم پیام بده سین میکنم جواب نمیدم

برا زایمانش سر انسانیت رفتم موندم بیمارستان ولی بعد اون اصلااا نرفتم خونشون .برا بچه اولش انقد کادو میخریدم شادش میکردم .برا این یکی نه میرم خونش نه چیزی خریدم

گفتم برام مردی

من مجردم .خواهرم متاهل .هروقت بیاد خونه بابام کلی حرفو متلک داره به من بگه و منو ناراحت کنه .یروز به ...

معلوم نیس خواهرن یا دشمن من منم همیشه حواسم هست خواهرمو ناراحت نکنم همیشه ب فکرش بودم کمکش کردم حالا ی مشکلی ک پیش میاد اصلا درک نداره نمک رو زخمم میپاشه دیگه دوری کردن ازین خواهرا بهتره ماها فک میکنیم همه مث خودمون خوش قلبن

معلوم نیس خواهرن یا دشمن من منم همیشه حواسم هست خواهرمو ناراحت نکنم همیشه ب فکرش بودم کمکش کردم حالا ...

دور بشو ازش .اینا ادمای سمی هستن که نمیشه حذفشون کرد ولی میشه سگ محلشون کرد تا بلکه بفهمن چطور باید رفتار کنن