2777
2789
عنوان

نی نی سایت قدیم

38 بازدید | 4 پست

من سال 99 که اومدم تاپیک های خیلی جالبی زده میشد و اونموقع دانش اموز بودم بیشتر وقتم اینجا صرف میشد خیلی از کاربرا رو میشناختم

ولی الان نمیدونم چرا اینجوری شده اصلا تاپیکا جذاب نیستن

دقیقا همه عفت کلام داشتن مهربون و صمیمی بودن موضوع تاپیک ها جذاب و جالب بود که یه چیزی به دانسته های قبلی انسان اضافه میکرد الان همه میگن من شوهر میخوام زن میخوام رفتم مهمونی غذا ندادن میوه ندادن شام ندادن و...

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

دقیقا همه عفت کلام داشتن مهربون و صمیمی بودن موضوع تاپیک ها جذاب و جالب بود که یه چیزی به دانسته های ...

دقیییقا من خیلی چیزا اونموقع یاد میگرفتم اینجا از لحاظ رفتار اجتماعی برخورد همچی ولی الان واقعا چرت شده نمیدونم کاربر قبلیا چی شدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیییقا من خیلی چیزا اونموقع یاد میگرفتم اینجا از لحاظ رفتار اجتماعی برخورد همچی ولی الان واقعا چرت ...

کاربر قبلیا اکثرا همشون یا کلا رفتن یا فوت کردن متاسفانه دیگه حال و هوای قبلی رو نداره همه بچه شدن

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲