2777
2789
عنوان

نی نی سایت قدیم

55 بازدید | 7 پست

من سال 99 که اومدم تاپیک های خیلی جالبی زده میشد و اونموقع دانش اموز بودم بیشتر وقتم اینجا صرف میشد خیلی از کاربرا رو میشناختم

ولی الان نمیدونم چرا اینجوری شده اصلا تاپیکا جذاب نیستن

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

دقیقا همه عفت کلام داشتن مهربون و صمیمی بودن موضوع تاپیک ها جذاب و جالب بود که یه چیزی به دانسته های قبلی انسان اضافه میکرد الان همه میگن من شوهر میخوام زن میخوام رفتم مهمونی غذا ندادن میوه ندادن شام ندادن و...

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

دقیقا همه عفت کلام داشتن مهربون و صمیمی بودن موضوع تاپیک ها جذاب و جالب بود که یه چیزی به دانسته های ...

دقیییقا من خیلی چیزا اونموقع یاد میگرفتم اینجا از لحاظ رفتار اجتماعی برخورد همچی ولی الان واقعا چرت شده نمیدونم کاربر قبلیا چی شدن

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دقیییقا من خیلی چیزا اونموقع یاد میگرفتم اینجا از لحاظ رفتار اجتماعی برخورد همچی ولی الان واقعا چرت ...

کاربر قبلیا اکثرا همشون یا کلا رفتن یا فوت کردن متاسفانه دیگه حال و هوای قبلی رو نداره همه بچه شدن

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

کاربر قبلیا اکثرا همشون یا کلا رفتن یا فوت کردن متاسفانه دیگه حال و هوای قبلی رو نداره همه بچه شدن

دقبقا

@نی نی یار

نی نی یار@

@نینییار