2777
2789

سلام من ۱۸ سالمه و شوهرم ۲۳

جاریم ۱۹ سالشه بردار شوهرم ۳۶ ۲ سال میشه ازدواج کردن

یه بار شوهرم برگشت گفت که همچی بحث پول وگرنه دختر به اون خوشگلی چرا باید زن داداش من شه که ۱۷ ۱۸ سال ازش بزرگ تره

باید با یکی مثل من میمود ولی همچی تو این دنیا پوله

یعنی اصلا واقعا من دلم شکست با این حرفش

بدم چون بردار شوهرم بعضی شبا شب کاره

جاریم میومد خونه مادر شوهرم میموند تقریبا یه سال پیش شوهر من عکسایی ک تو گوشیش میدیدم که کنار شوهم دراز کشیده واقعا دارم دیوونه میشم یا یاد نگاه های شوهرم میوفتم ولی از جاریم چیزی ندیدم جدی ولی نمیدونم چیکار کنم جدا شم؟

دیدمش گفتم منم؛ نشناخت او 

اگه دلت میخواد در اینده رفتار ها و چیزای بدتر ازش ببینی و علنا جلوت از جاریت حرف بزنه ، نامزدی رو ادامه بده

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون قسمت دراز کشیده رو متوجه نشدم چه عکسی میدیدی ؟

برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بعضی وقتا ادما حرف دلشون جو گیر شدنی قشنگ میگن

برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

مطمئنی ؟؟

شاید منظوری نداشته و خواسته صرفا بگ همه چی پوله

یا خانواده کلا راحتین

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

احه چرا باید بگه بیاد زن یکی مثل من شه

گلم میخای تاپیکت پر بازدید بشه لااقل ی موضوع بزن ادامه اش بده

اومدی میگی نامزدی ۱۸ سالته

بعد تاپیک قبل گفتی ۱۹ سالته شوهرت ۳۶ بچه داری

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

اخرین تاپیک هاشم گفته من ۱۹,سالمه شوهرم۴۰😐😐

ملت و مسخره میکنه

انگاری خودمون کم بدبختی داریم اینم میاد الکی میگ

کاری میکنین ک حتی ب بقیه هم کمک نکینم

تو تاپیک قبلیت گفتی بچه داری و شرهرت 36 سالشه و خودت 19

اره دیدیش توعم