2777
2789
عنوان

مادر من پشتم پیش دیگران صحبت میکنه

130 بازدید | 11 پست

خیلی افسرده ترم میکنه این قضیه

اخه مگه یه مادر باید اصلا همچین کاری بکنه

اعتماد ب نفس ام پایینه با این کار پایین تر اومده وقتی میرم تو جمع همه یجوری نگاه میکنن بهم بخاطر این چیزا

وقتی پدر و مادر بقیه رو میبینم که چجوری هوای بچه شونو دارن چجوری بااحترام باهاش برخورد میکنن و هرکاری میکنن برا بچه شون بی منت که اون پیشرفت کنه عزت نفسش بالا باشه دوروز دیگه افسردگی نگیره یه فرد موفق بشه تو جامعه قلبم میشکنه ؛ هرکاری ام می کنم نمیتونم این قضیه رو بپذیرم به خودشم گفتم با گریه و التماس اما اصلا انگار نه انگار مهلت بعدی که شرایط مهیا میشه یه داستان بدتر درست میکنه شاید فکر کنین خیلی سطحیه اما نیست خیلی ناراحتم بیاین بام صحبت کنین اگه تجربه ای به این قبیل هم دارید باهام در میون بذارید بلکه کمکی به هم کرده باشیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی از پدر مادرها بد هستن،همه که پدر مادر خوب ندارن!

نمونه ش خودم که ۱۷ ساله با پدرم قطع رابطه کردم و دو ساله با مادرم!

چون عذابم می دادن

منم خودمو خلاص کردم از شرشون

یه روز خوب میاد...

دقیقا مثل مادر من خدالعنتش کن همیشه باحرفاش نابودم کرد وقتی پیش بقیه شروع میکن حرف زدن دلم میلرزه ازترس

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
خیلی از پدر مادرها بد هستن،همه که پدر مادر خوب ندارن!نمونه ش خودم که ۱۷ ساله با پدرم قطع رابطه کردم ...

میش بگی چیکارکردی عزیزم

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
اره واقعا خیلی بیشعوریه مشت بچه خودت بد بگی بعد اینکار نباید انتظار داشته باشن بچشون احترامشونو بگیر ...

دلم از این میسوزه که من اولاد بدی نبودم براش

به خدا نه کودکیم شبیه کودکی های بقیه بود از بس پر از کمبود بود چه از لحاظ عاطفی چه از لحاظ مالی یه دونه عروسک سال به سال برا منه بدبخت میگرفتن همش ام منو کتک میزد و فحش بارون میکرد نوجوونیمم همینجوری

تو بگو من بی ابرویی کرده باشم عین دخترای دیگه تو بگو من خرجی داشته باشم اصلااا نمیدونم چیکار کنم شبو روز دارم خون گریه میکنم

دلم از این میسوزه که من اولاد بدی نبودم براش به خدا نه کودکیم شبیه کودکی های بقیه بود از بس پر از کم ...

دقیقا همینا بیشتر بیشعورن هیچ غلطی برات نکردن زبونشون ۶ متر درازه

منم همینه داستانم تو عمرم اندازه انگشتای دستم دردسر براشون درست نکردم چیزی ازشون نخواستم ولی انگار هر چی کم توقع تر باشی بدتر سوارت میشن و زبونشون دراز میشه

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
خیلی از پدر مادرها بد هستن،همه که پدر مادر خوب ندارن!نمونه ش خودم که ۱۷ ساله با پدرم قطع رابطه کردم ...

اره این تنها چیزیه که یخورده تسکین ام میده با خودم میگم تو تنها کسی نیستی که اینارو تجربه میکنی کسایی هستن عین تو حتی بدتر 🤦🏻♀️😭

اما امیدوارم شما الان حالتون بهتر باشه

کاش من ام بتونم از این داستانا عبور کنم و اونجوری که دوست دارم و خوشحالم زندگی کنم

دقیقا مثل مادر من خدالعنتش کن همیشه باحرفاش نابودم کرد وقتی پیش بقیه شروع میکن حرف زدن دلم میلرزه از ...

وای اره من ام هرموقع مهمون میاد یا کسی به این زنگ میزنه همه وجودم پر میشه از استرس ؛ چون این حس میاد سراغ ام ؛ الان شروع میشه...💔

اره این تنها چیزیه که یخورده تسکین ام میده با خودم میگم تو تنها کسی نیستی که اینارو تجربه میکنی کسای ...

من نسبت به زمانی که باهاشون بودم الان واقعا حالم خوبه،اما جای زخمهایی که بهم زدن،خوب،تا ابد درد میکنه و کاری نمیشه کرد

یه روز خوب میاد...