2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی شده؟حس ششم نیستم

خواستگارم بود .... یهو سرد شد . سکوت کرد دو هفته . هی بگیر نگیر .

قبلشم ب هم ابراز علاقه کردیم .... بعدم ک پیگیر دلیل شدم گفت مواردی برام پیش اومده ... و من موندم و ابهام .

بعد اینکه همه چی تمومشد هم گفت 'من گفتم صبر کنیم یه مدت صحبت نکنیم بعد تصمیم بگیریم ....

من هی خودمو سرزنش میکنم کاش بیشتر صبر میکردم

خواستگارم بود .... یهو سرد شد . سکوت کرد دو هفته . هی بگیر نگیر .قبلشم ب هم ابراز علاقه کردیم .... ب ...

دقیقا ده سال پیش همین اتفاق برای من افتاد خواستگارم بود تا پای عقدم رفتیم روز قبل عقد رفت مدارکش گرفت نگو آقا سرش جای دیگه بند بود و دوست دختر داشت . دختر داشت مهاجرت میکرد لحظه آخر پشیمون شد و نرفت یک ماه تمام با آقا در ارتباط بود و خواستگارم کلا کشید عقب

خدایا راضی ام ب رضای تو....
دقیقا ده سال پیش همین اتفاق برای من افتاد خواستگارم بود تا پای عقدم رفتیم روز قبل عقد رفت مدارکش گرف ...

اینم گفت یکی تو زندکیش بوده اتفاقا و سر بسته .... گفت اول دختره رفت بعد که برگشت من دیگه نخواستمش ... نمیدونم .... بخدا نمیدونم 💔😔😭

اینم گفت یکی تو زندکیش بوده اتفاقا و سر بسته .... گفت اول دختره رفت بعد که برگشت من دیگه نخواستمش .. ...

خودتو اذیت نکن رها کن ... اون دلش با کسی دیگه س زندگی خودت تلف میشه عزیزم من این جایی ک شما هستی ده سال پیش بودم شکر خدا بعد اون با کسی ازدواج کردم دیوانه وار دوسم داره حتی یکبار اون آقا رو دیدم با همسرم بودیم ... دلم خنک شد از زجری ک بهم داد و ما رو دید ...

خودتو اذیت نکن رها کن ... اون دلش با کسی دیگه س زندگی خودت تلف میشه عزیزم من این جایی ک شما هستی ده ...

میترسم بهتر ازین نیاد 'موقعیتش خیلی خوووب بود .

و اینکه واقعا قضاوت نیست که دلش با کسیه؟ و اینکه چنتا بهونه هم اورده بود از من ب خانوادش ... من همش میگم کاش اون حرفارو نمیزدم کاش صبر میکردم کاش فلان ....

میترسم بهتر ازین نیاد 'موقعیتش خیلی خوووب بود . و اینکه واقعا قضاوت نیست که دلش با کسیه؟ و اینکه چنت ...

موقعیت طرف منم خوبم بود... ولی من و همسرم خیلی تلاش کردیم . اما ب این فکر کن بعد ازدواجت خدای نکرده سر ناسازگاری بزاره چی اونموقع اذیت میشی