2777
2789

سلام دوستای گلم.

امروز چشمم ب تاپیک قبلیم ک برای ۶ ماه پیش بود افتاد وقتی اون تاپیکو زدم یعنی تیرماه حدود ۸۲ کیلو بودم و برام آرزو شده بود ب وزن دو سال پیش و قبل بارداریم یعنی ۶۲ کیلو برسم حتی وزن ۷۰ و ۷۵ کیلو هم حسرت شده بود برام.

اما از همون روز عزممو جزم کردم و شروع کردم رژیم گرفتم و از خدا خواستم کمکم کنه و الان ک ۶ ماه از اون روز گذشته من ۵۷ کیلو هستم و خیلی از خودم راضی هستم.

من برا تبلیغ چیزی تاپیک نزدم و فقط با رژیم سفره و فستینگ تونستم ب این وزن برسم و هیچ قرص لاغری و دارویی هم مصرف نکردم.

هدفم از این تاپیک انگیزه دادن ب کسایی بود ک اول راه هستن یا اضافه وزن دارن و نا امیدن خواستم بهتون بگم اگه اراده داشته باشید میتونید تا سه ماه دیگه ک عیده یه ورژن خیلی بهتر از خودتون باشید کافیه اداره داشته باشید♥️

نمیدونم همه لرا خوشگلن یا هرکی خوشگله لره🤔🤔😎😎😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فستینگ چطوری گرفتی؟؟ میشه کامل توضیح بدی من پنج کیلو میخام کم کنم چقدر طول میکشه؟؟

فستینگ چند مدله موثر ترینش فستینگ ۱۶ ساعته ست مثلا ۷ شب شام بخوری دیگه بذجز آب و چای و مایعات بدون کالری چیزی نخوری تا فردا ظهر ک ۱۶ ساعت میشه. کسایی ک تازه شروع کردن ب رژیم گرفتن از فستینگ ۱۲ یا ۱۴ ساعت میتونن شروع کنن ک اذیت نشن

فستینگ چطوری گرفتی؟؟ میشه کامل توضیح بدی من پنج کیلو میخام کم کنم چقدر طول میکشه؟؟

۵ کیلو ک چیزی نیست تو یه ماه و نیم میتونی کمش کنی

چطور تو ۶ ماه اینقد کم شدیمن ار اردیبهشت رژیمگرفتم ووزنم از ۷۴ رسیده ب ۶۷پایینم نمیاد استوپ کردم

افزایش وزن من ب خاطر بارداری و شیردهی بود ولی نذاشتم موندگار بشه پسرم یه ساله ک شد شروع کردم رژیم گرفتم فک میکنم یه مقداریش افزایش وزن کاذب بود ب خاطر همین زود پایین اومد البته هر ماه حدود ۴ کیلو کاهش داشتم ک استانداردم هست.

فستینگ و شوک امتحان کردی؟