2777
2789

خیلی خودمونی تجربه بزرگ زندگیتون رو بگید

خودم: برگردم عقب چیزی که سلامت روانم رو به خطر بندازه انتخاب نمیکنم

مثلاً اشتباه محض کردم پشت کنکور موندم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی که اذیتت میکنه، کتکت میزنه یا هرچی ، توام باهاش مقابله به مثل کن، حتی شده دو سه بار؛ وقتی ببینه که توام جوابش رو میدی ازت میترسه

یه صلوات برای آرامش دل مامانم بفرستید؛)به امید روزی که بیام اینجا بنویسم آرزوم برآورده شد! بالاخره رفت...

هرکاری کنی برمیگرده به خودت عین همون کار

زمین واقعا گرده

کافیه دلت شکست جیغ و دادنکنی و فقط بسپرید ب خود خدا ...بخدا که خودش عالمه حکیمه دانای مهربونه دل شکسترو میبینه نازتو نیخکسه و به وقتش جبران میکنه انقد که تو حکمت کاراش می مونی

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

اگه میدونی که بعد از ازدواج اگه خدای نکرده به مشکل بخوری کسی رو نداری که پشتیبانت باشه، حتما حتما یه منبع درآمد داشته باش (حتی یه مبلغ کم، چون آدما برای شریک شدن تو پولت هم که شده چند ماهی رو بهت سرپناه میدن) یا حداقلش انقدری پول داری که بری خوابگاه یا خونه اجاره کنی

یه صلوات برای آرامش دل مامانم بفرستید؛)به امید روزی که بیام اینجا بنویسم آرزوم برآورده شد! بالاخره رفت...