2777
2789
عنوان

شوهرم میگه اجتماعیم

163 بازدید | 16 پست

قرار بود بریم باغ وحش امروز که دیر شد گفت میبرمت یه سر خونه مامانت بعد میریم تهران خونه مامانم بزرگم فردا سه تایی میریم باهم صبح تا شب .بعدشم گفت میریم خونه خالم امشب عشق حال میکنیم من خر گفتم دوسداری با اونا بریم میخای بگو بیان خالت اینام.گفت بهشون بگیم ببینیم میان تو دوسداری با اونا بریم؟ من گفتم من که کلا دوتایی دوسدارم بریم اینور اونور

مهم اینه تو چی دوسداری گفت باشه بعدش بحث کردیم سر همین موضوع گفت خب دوتایی میریم فردا .با کسی نمیریم

بعد انگار ناراحت شد ریخت تو خودش سکوت کرد گفتم چرا ناراحتی گفت تو میخای منو از خانوادم دور کنی .گفتم ینی چی؟ چون دوسدارم دو نفره بریم میخام دورت کنم؟ زدم زیر گریه

گفت اره دیگه من ادم اجتماعیم دوس دارم همگی با هم بریم

گفتم منم ادم دو نفره ای هستم ادمتو کلا اشتباه انتخاب کردی

گفت حالا چیکار کنیم گفتم هیچی .حسرت ب دل موندم دوتایی بریم اینور اونور باهام وقت بگذرونی بیرون .بریم کافه ای سینمایی شهر بازی هرجایی. یبار گفتم شهربازی بریم گفتی اونو باید با مامانم بریم. همه جا فقط خانوادت. انگار من برات کمم ناکافی ام نمیبینی منو .الانم گزاشت خونه مامانم منو

معلوم نیست دیگه بیاد دنبالم حالتش طوری بود که میخاد کات کنه بره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم کاش تو سرش نیمنداختی حالام قهر کن ادب شه یعنی چی سرخر دنبالت

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

منم دونفره هیجا نرفتیم هعییی پیر شدیم رف

به دست میارن مارو میشیم جزو مال و منالشون دیگه تکراری و عادی میشیم وگرنه مگه میشه دیگه دوس نداشته باشه دوتایی بریم تفریح یه ادم. تو دوران دوستی که همه چی گل و بلبل بود

تازه برا من چهار ماه میگذره از ازدواجم .الان باید اوج عشق و حال دو نفره باشه اینجوریه رفتارش

اسمش روشه، زتدگی زناشویی.نه زندگی مادرشوهر و فک و فامیلاش!

یه ماه قهر بودیم نمیزاشت برگردم نمیخاست منو برام هزاران شرط و شروط میزاشت ک یکیش زدن بود. قبول نکردم ولی برگشتم اخر کتکارو خوردم.. خلاصه اینو میخام بگم ک از وقتی برگشتم راضی شد برگردوند منو ، یک ماهه میگذره همش پنج شیش روزش شاید باهم بودیم اونم از صبح تا شب خونست ن سرکار میره نه هیچی .نه اینکه منو ببره بیرون باهام وقت بگذرونه همش بحث همش دوتایی خواب تا ۴ بعد از ظهر و روزای تکراری

ب نظرم کاش تو سرش نیمنداختی حالام قهر کن ادب شه یعنی چی سرخر دنبالت

اره باید از اول روک میگفتم دوس ندارم کسی باهامون بیاد دوتایی بریم. ولی یجایی میزد بیرون حرف دلش همین بود که تو منو میخای جدا کنی از خانوادم

هر کس یه شخصیتی داره شما قبل ازدواج نمی دونستی منزوی و درونگرایی شوهرت اجتماعی برونگرا خوب الان باید ...

الان گزاشت خونه مامانم پرسید کی بیام دنبالت شیش بیام گفتم نمیدونم گفت ینی نمیخای بیای دیگه کلا گفتم این چه حرفیه گفت خب کی بیام مکث کردم بغضی بودم گفتم هروقت دوسداری گازشو گرفت با عصبانیت رفت .. نمیدونم بهش زنگ بزنم یا منتظر بشم خودش رنگ بزنه بهم؟

شوهرت باشه کات نمیکنه کات مال دوست پسره

گزاشت خونه مامانم پرسید کی بیام دنبالت شیش بیام گفتم نمیدونم گفت ینی نمیخای بیای دیگه کلا گفتم این چه حرفیه گفت خب کی بیام مکث کردم بغضی بودم گفتم هروقت دوسداری گازشو گرفت با عصبانیت رفت .. نمیدونم بهش زنگ بزنم یا منتظر بشم خودش رنگ بزنه بهم؟

اسمش روشه، زتدگی زناشویی.نه زندگی مادرشوهر و فک و فامیلاش!

گزاشت خونه مامانم پرسید کی بیام دنبالت شیش بیام گفتم نمیدونم گفت ینی نمیخای بیای دیگه کلا گفتم این چه حرفیه گفت خب کی بیام مکث کردم بغضی بودم گفتم هروقت دوسداری گازشو گرفت با عصبانیت رفت .. نمیدونم بهش زنگ بزنم یا منتظر بشم خودش رنگ بزنه بهم؟

یه ماه قهر بودیم نمیزاشت برگردم نمیخاست منو برام هزاران شرط و شروط میزاشت ک یکیش زدن بود. قبول نکردم ...

متوجه نشدم گفت برای اینکه برگردی باید کتکت بزنم تو هم برگشتی کتک خوردی؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹