2777
2789
عنوان

تاخیر در پریود دوم بعد از سقط

106 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

بعد سقط پریوداتون منظم بود؟؟

من بعد سقطم درگیر بقایا و ... بودم یبار با قرص ال دی خوردن و بعدش قط کردن پریود شدم و بقایام افتاد

۳۲ روز بعد از تموم شدن پریود شدم و کل سیکلم با پریودی شد ۳۷ روز

بعدش دکترم گف از ماه بعد تنظیم میشی منم سیکل هام ۳۰ روزه بود ولی ۳۲ روز میگذره و من پریود نشدمم😭😭

رابطه هم اصلااا با دخول و ... نداشتیم فقط ممکنه یه کوچولووو پیشاب از دستم خورده باشه به واژن

ایا امکان بارداری هست؟؟ یا طبیعیه این تاخیر😭😭نمیخوام باردار باشم خیلی استرس دارم چن روزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم ازمایش خون بدین تا مطمئن بشید.و میتونم بپرسم چرا سقط شد؟

باید واکسن بزنیم تا بچمون سالم باشه

واکسنو هم بدون جواب آزمایش نمیدن و آزمایشامون رفته تهران جوابش هفته بعد میاد

بله

ببین منم ی طور دیگه استرس دارم. ازمایش قبل بارداری دادم ana مثبته. دکتر الان ازمایش تکنیلی داذه تا 18 دی بهم بگه چه خبره 😭

خوندم که خطرناکه و بعدادبرای بارداری یا لانه گزینی اتفاق نمی افته یا احتمال سقط هست.

درکت میکنم ولی توکل کن به خدا.

از چی نگرانی ؟

ببخشیدا میگم اینارو روم به دیوار😭😭چون نگرانم میگم ما از اونموقع رابطه با دخول اصلا نداریم که یهو خدایی نکرده باردار نشم

ولی یه بار که رابطه ی دهانی داشتیم اولاش همسرم لبای منو بوسید و لبای منم یکم مرطوب بود که ممکن بود پیش آبم توش باشخ

بعد رف سراغ واژنم🤦♀️🤦♀️بازم معذرت میخوام ازرخجالت دارم آب میشم

ممکنه با اون یه ذره رطوبت باردار بشم؟ دو روز قبل ترشحات تخمک گذاریم بود

ببین منم ی طور دیگه استرس دارم. ازمایش قبل بارداری دادم ana مثبته. دکتر الان ازمایش تکنیلی داذه تا ...

من از اینایی که شما میگین اطلاع ندارم ana چیه؟

ن خدانکنه باردار باشم😭😭تحمل یه سقط دیگه ندارم دکتر تاکید کرد که نباید اصلاا تا واکسن باردار بشی وگرنه مجبوریم سقط کنیم

ببین هرچی استرس داشته باشی دیرتر پریود میشی. یکم پیاده روی کن. گرمیجات بخور

اره شوهرمم میگه احتمال بارداری نیس تو استرست زیاده نمیشی😭ولی با خودم نیس انگار سقط قبل که خیلی ترسیدم الان از پریود نشدن وحشت دارم

ببخشیدا میگم اینارو روم به دیوار😭😭چون نگرانم میگم ما از اونموقع رابطه با دخول اصلا نداریم که یهو خ ...

احتمالشششش خیلی کمه. داری خودتو اذیت میکنی.

اصن شنیدم بزاق دهان نابود کننده است.

احتمالشششش خیلی کمه. داری خودتو اذیت میکنی.اصن شنیدم بزاق دهان نابود کننده است.

اره خودمم خودمو هی دلداری میدم ولی انگار دست خودم نیس استرسم🤦♀️اره بابا براق دهان خورده بود بهش