پلواش مدیر استارتر عضویت: 1403/12/16 تعداد پست: 433 عنوان بچه ها 61 بازدید | 11 پست بیاین کد دعوت بدم بهتون بلو بانک نصب کنید دیروز | 16:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلبالوووو_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 2064 باید کارت سفارش داد تا پولو بده؟یا فقط کد بزنیم؟ چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️
پلواش مدیر استارتر عضویت: 1403/12/16 تعداد پست: 433 باید کارت سفارش داد تا پولو بده؟یا فقط کد بزنیم؟ نه فقط کد بزنید
آلبالوووو_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 2064 نه فقط کد بزنید خب چجوری کجا بزنم؟کدتو بده و بگو کدوم قسمت باید بزنمبلد نیستم چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️
پلواش مدیر استارتر عضویت: 1403/12/16 تعداد پست: 433 باید کارت سفارش داد تا پولو بده؟یا فقط کد بزنیم؟ با کد دعوت من ثبت نام کن بعد برا افراد خانوادت با ک دعوت خودت عضو بشو
پلواش مدیر استارتر عضویت: 1403/12/16 تعداد پست: 433 با کد دعوت من ثبت نام کن بعد برا افراد خانوادت با ک دعوت خودت عضو بشو این هدیه بازکردنی استدوست گرامی، شما از طرف «فاطمه رستمي» عزیز به بلو دعوت شده اید.روی لینک زیر کلیک کرده و اپلیکیشن بلو را نصب کنید.کد «QJJ4JQ» را در قسمت کد معرف وارد و فرآیند بازکردن حساب را تکمیل کنید
پلواش مدیر استارتر عضویت: 1403/12/16 تعداد پست: 433 خب چجوری کجا بزنم؟کدتو بده و بگو کدوم قسمت باید بزنمبلد نیستم بروتو مایکت یا بازار تا گوگل پلی برنامه بلو رو نصب کن بعدمراحل رو یکی یکی برو جلو قسمت کد دعوت دارید کد منو بزن و بعد بقیه مراحل رو برو جلو تا تو احراز هویت نشی به من پول نمیدن
آلبالوووو_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 2064 بروتو مایکت یا بازار تا گوگل پلی برنامه بلو رو نصب کن بعدمراحل رو یکی یکی برو جلو قسمت کد دعوت دارید ... هر دعوت چقدر میده به هر دو طرف؟ چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️
پلواش مدیر استارتر عضویت: 1403/12/16 تعداد پست: 433 هر دعوت چقدر میده به هر دو طرف؟ به هر دوطرف نمیده باکد من به من میده و تو هرکی رو با کد خودت دعوت کنی به تومیده
آلبالوووو_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 2064 بروتو مایکت یا بازار تا گوگل پلی برنامه بلو رو نصب کن بعدمراحل رو یکی یکی برو جلو قسمت کد دعوت دارید ... عزیزم ببخشید ی سوالتو این احراز هویتش باید فیلمم بگیری از خودت؟همون که میگه اینجانب...یا اون لازم نیست؟ چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️
پلواش مدیر استارتر عضویت: 1403/12/16 تعداد پست: 433 عزیزم ببخشید ی سوالتو این احراز هویتش باید فیلمم بگیری از خودت؟همون که میگه اینجانب...یا اون لازم نی ... اره همونه
پلواش مدیر استارتر عضویت: 1403/12/16 تعداد پست: 433 عزیزم ببخشید ی سوالتو این احراز هویتش باید فیلمم بگیری از خودت؟همون که میگه اینجانب...یا اون لازم نی ... نصب کردی گلم