2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه فقط کد بزنید

خب چجوری کجا بزنم؟کدتو بده و بگو کدوم قسمت باید بزنم

بلد نیستم

چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️

با کد دعوت من ثبت نام کن بعد برا افراد خانوادت با ک دعوت خودت عضو بشو

این هدیه بازکردنی است

دوست گرامی، شما از طرف «فاطمه رستمي» عزیز به بلو دعوت شده اید.

روی لینک زیر کلیک کرده و اپلیکیشن بلو را نصب کنید.

کد «QJJ4JQ» را در قسمت کد معرف وارد و فرآیند بازکردن حساب را تکمیل کنید

خب چجوری کجا بزنم؟کدتو بده و بگو کدوم قسمت باید بزنمبلد نیستم

بروتو مایکت یا بازار تا گوگل پلی برنامه بلو رو نصب کن بعدمراحل رو یکی یکی برو جلو قسمت کد دعوت دارید کد منو بزن و بعد بقیه مراحل رو برو جلو تا تو احراز هویت نشی به من پول نمیدن

بروتو مایکت یا بازار تا گوگل پلی برنامه بلو رو نصب کن بعدمراحل رو یکی یکی برو جلو قسمت کد دعوت دارید ...

هر دعوت چقدر میده به هر دو طرف؟

چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️

بروتو مایکت یا بازار تا گوگل پلی برنامه بلو رو نصب کن بعدمراحل رو یکی یکی برو جلو قسمت کد دعوت دارید ...

عزیزم ببخشید ی سوال

تو این احراز هویتش باید فیلمم بگیری از خودت؟

همون که میگه اینجانب...

یا اون لازم نیست؟