2777
2789
عنوان

کسی پرستار هست اینجا

120 بازدید | 14 پست

میشه دوتا تاپیک قبلم رو بخونید بگید با توجه به این علائم چه دارویی بخرم واسه پسر کوچولوم

بخدا نفسش داغونه همش سرفه خشک

پدر نداره ثواب میکنید

بگید چه داروهایی بخرم واسش که سرفش قطع بشه

پول کمی دارم لطفا اثر گذار ترین دارو رو بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه داروخانه دیگه یه جای دیگهبالاخره یه دکتر بهتر میدونه تا کسانی که اینجا هستم اون درسشو خونده ولی ک ...

اخه خیلیا هم بچه هاشون عین پسر منه و از رو تجربه نظر میدن

من پولم خیلی کمه میگم اثر گذار ترینشو بگیرم که قطع بشه سرفه هاش داغون شده بچم

عزیزم تو درمانگاه های دولتی ویزیت دکتر کمه یا دکتر بیمارستان هزینش کمه ببرش دکتر یه آزمایشی چیزی بده گناه داره بچت

و اینکه چرا نمیری سرکار بچتو با خودت ببر اگر خانوادت ازش نگهداری نمیکنن برو فروشندگی کارخونه اینور اونور شرایطتت و بگو یکیش بلاخره قبول میکنه که بچتو ببری آخه تا کی میخوای بشینی دست رو دست بذاری

اخه خیلیا هم بچه هاشون عین پسر منه و از رو تجربه نظر میدن من پولم خیلی کمه میگم اثر گذار ترینشو بگیر ...

تاپیک قبل گفتی پدرت نمیذاره بری سرکار الان شما یه مادر هستی دختر بچه که نیستی اجازت دست پدرت باشه بشین باهاش حرف بزن منطقی اگر نشد دست پسرت و بگیر و برو اصلا یه شهر دیگه پرستار شو بچتو هم ببر

عزیزم تو درمانگاه های دولتی ویزیت دکتر کمه یا دکتر بیمارستان هزینش کمه ببرش دکتر یه آزمایشی چیزی بده ...

قبلا تاپیک زدم عزیزم من کار پیدا کردم پرستار بچه گفت بچه خودتم بیار ولی پدرم کتکم زد و اجازه نداد برم

گفت میخوای کار کنی تو خونه کار کن

منم دارم از گوگل و یوتیوب آموزش خیاطی میبینم که ان شالله تو خونه کار کنم

پولم خیلی کمه و بیمارستان دور نمیخوام با پول اسنپ پولو هدر بدم همینجوریشم کمه واسه دارو

میگم اگه کسی میدونه بگه که همونپ از داروخونه بخرم

تاپیک قبل گفتی پدرت نمیذاره بری سرکار الان شما یه مادر هستی دختر بچه که نیستی اجازت دست پدرت باشه بش ...

شهر ما خیلی کوچیکه عزیزم متاسفانه دخترا انقد آزادی ندارن و نمیتونن حرف بزنن رو حرف پدر و برادر 😭

قبلا تاپیک زدم عزیزم من کار پیدا کردم پرستار بچه گفت بچه خودتم بیار ولی پدرم کتکم زد و اجازه نداد بر ...

ببین آخه باید بدونی علت سرفه بچت چیه اگر اصلا نمیتونی بری دکتر برو داروخونه ازشون بپرس راهنماییت میکنن..

آخه خیاطی با گوگل و اینا نمیتونی اصولی یاد بگیری برو آموزشگاه خیاطی صحبت کن شاید قبول کردن قسطی

ببین آخه باید بدونی علت سرفه بچت چیه اگر اصلا نمیتونی بری دکتر برو داروخونه ازشون بپرس راهنماییت میک ...

رفتم صحبت کردم گفت یازده تومپ پول میگیره

قسطی هم میکنن سه ماهه ولی عزیزم من همونم ندارم

بخاطر ماهی یک و سیصد وام ازدواج حسابمو بستن خداشاهده ندارم بدم

مجبور یاد بگیرم چاره دیگه ندارم

چرخ هم ندارن تمرین کنم با سوزن دست رو پارچه کوچیک تمرین میکنم

رفتم صحبت کردم گفت یازده تومپ پول میگیره قسطی هم میکنن سه ماهه ولی عزیزم من همونم ندارم بخاطر ماهی ی ...

ببین از این کار نمیتونی پول در بیاری خواهرانه دارم بهت میگم اخر که چه باید چرخ بخری باید لوازم بخری مشتری از کجا میخوای بیاری؟ بهتره یا پدرت صحبت کنی یا به عمو خاله عمه دایی کسی بگی با پدرت صحبت کنه تا بذاره بری سرکار

ببین از این کار نمیتونی پول در بیاری خواهرانه دارم بهت میگم اخر که چه باید چرخ بخری باید لوازم بخری ...

م محلمون پائین شهره اینجا اخه کسی پول لباس انچنانی نداره بیشتر میدوزن با تیکه پارچه های حراجی

اینجا مشتری زیاد گیر میاد توکلم بر خداست چه کنم

عزیزم من زود بە زود میام نگاەمیمنم ببینم چیکارکردی حالا خوبە یانە

در این حینکەداری آموزش میبینی اگە سوال خیاطی داشتی ازمن بپرس بلد بودم جواب میدم

من البتە کوردستان زندگی میکنم و بیشتر خیاطی این سمتی بلدم ولی باز اگە چیزی بلد بودم دریغ نمیکنم