2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورم اینه که تیزهوشان شکنجه میده بچه هارو بدبخت خواهرم 7 سال بزرگتره ازم جونش در میومد من باور نک ...

شکنجه برای کسی هست که اهل درس و تلاش نیست کسی که میخواد آینده اش رو قشنگ بسازه براش عالیه

کاربری دوم بلفی ۱۴ هستم در زمانی که اون کاربریم تعلیق میشه

ممنون عزیزممیگن خوده مدرسه خیلی سخت گیره و تا حد خود کشی میرسونه بچه هارا راسته؟!

بستگی به دخترتون داره اگه علاقه داشت و کلاسها رو با علاقه دنبال کرد حتما امتحان بده

انشالله قبول شه

اگه قبول شد و علاقه داشت حتما ادامه بده ولی اگه دیدین نمیکشه ببرین مدرسه عادی

حتما باهاش صحبت کنید همیشه هر موقع از مدرسه اومد حالش رو بپرسین ببینید از وضعیتش موقعیتش تو مدرسه تیزهوشان راضیه یا نه منظور از همیشه یعنی زود به زود بپرسین ازش غافل نشین

یه نکته دیگه که بدونید سختشه یا نه ، اگر قبول شد حتما هم با مشاور صحبت کنید ببینید تا کجا بهتره اصرار داشته باشین تیزهوشان رو ادامه بده و کی انصراف بده امیدوارم با علاقه ادامه بده

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

ممنون عزیزممیگن خوده مدرسه خیلی سخت گیره و تا حد خود کشی میرسونه بچه هارا راسته؟!

من به شخصه چنین تجربه ای نداشتم، همکلاسیام هم چه اونایی که خیلی درسخون بودن، چه اونایی که نمراتشون پایین بود، این احساس رو نداشتن

خودکشی و افسردگی و ... هم بیشتر یه حرف بی پایه و اساسه که افتاده روی سر زبون ها

تیزهوشان اگر بچه علاقه داشته باشه، خیلی خوبه براش. بخصوص شهر بزرگ

برای امسال من پیشنهاد میدم کتاب تست بزنه در مقطع خودش کلاس سوم مثل کتاب مالتیپل ..

از کلاس چهارم تا پایان کلاس پنجم کلاس ریاضی فراتر یاد بگیره نه تقویتی ..

بعد از کلاس اون همراه با ششم کلاس های تیز هوشان شروع کنه تا پایان ششم ..وبعدم امتحان

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

شکنجه برای کسی هست که اهل درس و تلاش نیست کسی که میخواد آینده اش رو قشنگ بسازه براش عالیه

وقتی جمعه ها هم نگه میدارن و بیشتر همه جا 8ساعته میذارن شکنجست

الان راحت بدون اینکه ساعت طولانی لازم باشه برم مدرسه یا تکلیف زیاد رو دوشم باشه استراحت میکنم درسمم میخونم بامعدل بالای نهایی ایندمو میسازم😂

از ویژگی ادمای تیزهوش اینه که لازم نیست مثل بقیه خودشونو بکشن

🐈🐕🌙💖

وقتی جمعه ها هم نگه میدارن و بیشتر همه جا 8ساعته میذارن شکنجستالان راحت بدون اینکه ساعت طولانی لازم ...

موفق باشی و آینده درخشانی داشته باشی

کاربری دوم بلفی ۱۴ هستم در زمانی که اون کاربریم تعلیق میشه