2777
2789
عنوان

برنج هندی

| مشاهده متن کامل بحث + 5944 بازدید | 209 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر شوهرم خرید برنج هندی بو بدی میداد ،پس هم نگرفتن ،همینجوری دادش ب ی نیازمند

چه کار زشتی کرده. مگر خون خودش از خون نیازمند رنگین تره؟ یه اخلاق بد مردم اینه که چیزای بد رو که خودشون نمی خوان می بخشن. این بخشش نیست. نمی دونم اسمشو چی باید گذاشت واقعا. بعد جالبه که شما چقدر عادی می گی برنج پلاستیکی رو داده نیازمند

نویسنده پست:

سلام. وقتی اینجوریه دختر گلت رو مجبور نکن بخوره. حق داره حتما. حتما حس می کنه. اینجوری که شما تعریف کردی حتما خیلی بده. نخورید. از خیرش بگذرید.

دوستان برنج هندی و اینا خوب نیست. استفاده نکنید لطفا. نخرید بذارید بمونه مغازه ها گند بزنه. چرا آخه مردم ما انقدر خودشونو وفق میدن با همه چیز. مثلا گوشت گرونه گوشت تنظیم بازار می خرن. برنج گرونه برنج درجه هزار می خرن. نکنید این کارا رو. اینا بیماری میاره. خیلی خطرناکن این برنج ها. حداقل نیم دانه ایرانی خودمونو بخرید. هر چند که اونم قد طلا گرون می شه. فکر نکنم همونم بتونن بخرن مردم خیلیاشون

راستی من یه آزمایشی کردم یه روز. از این برنج هندی ها یکی نذری درست کرده بود ریختم جلو پرنده ها نخوردن. ولی برنج ایرانی های خودمونو خوردن. دیگه ببینید چه خبره

یعنی چیکار کنم

موقعی که برنج ابکش کردی چندبارخوب بشورش بعد موقع دم کردن یه پیاز پوست بگیر خردکن بزار لای برنج درآخرم یکم گلاب باروغن مخلوط کن بریز رو برنجت وبزار دم بکشه بوش کامل میره

تا میتونید غذای نونی بخورید بهتر این برنج هسمن خودم یه ماه شایدم بیشتر برنج نخوردیم

اول گوشت نخوردن بعد برنج نمی خورن دفعه بعدم همین غذاهای نونی که شما فرمایش می کنی رو نمی خورن. یعنی فکر می کنی اینام مثل گوشت و برنج گرون نمی شن. وضع اینجوری ادامه داشته باشه از لحاظ اقتصادی مطمئن باش همین سیب زمینی و چه می دونم تخم مرغ و کوکو و سبزی و چه می دونم این غذاهای نونی که می گی هم همین شکلی می شن. مثلا سیب زمینی می شه کیلویی 120 تومن

اول گوشت نخوردن بعد برنج نمی خورن دفعه بعدم همین غذاهای نونی که شما فرمایش می کنی رو نمی خورن. یعنی ...

سبزی کیلویی ۹۵

چیزی نمیگم نمیخام بحث به حاشیه بکشه بیخیال

اگه میشه گزارش بزنین

کاربری تعلیق شده