سلام دوستان! خیلی دلگیرم از وضعیتی که برامون ایجاد شده،هر ساعت قیمت طلا و ارز رو چک کردن و دور شدن از آرزو که نه خواسته های اولیه و ابتداییمون،دلم رو به درد میاره.اینکه مدام حسرت گذشته رو بخوریم،حسرت طلاهایی که به هر دلیل از دستمون رفتن،حسرت پولایی که می تونستیم برای خرید طلا سرمایه گذاری کنیم و...خیلی غمگینم میکنه!به نظرم دردآوره اینکه انقدر درگیر مادیات و معیشت شدیم،چاره ای هم نداریم ،مجبوریم درگیر بشیم.من یکی اگر همسرم خونه داشت اصلا و ابدا تو فکر اندوختن طلا و نبودم،نهایتا سرمایه گذاری های کوچیک برای روز مبادا،ولی داشتن سرپناه برام دغدغه ی بزرگیه...کاش نداشتم این دغدغه رو،برای همدیگه و برای ملتمون دعا کنیم..
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
یادته تو یه تاپیک بهت گفتم صندوق طلا بخر. گفتی نه، من همون صندوق درامد ثابت میخرم خیالم راحته. اگه ا ...
طلا را گفتم .صندوق نگفتم الان هم چند درصد قسمت ثابت پول نگه داشتم .عرضه اولیه هم خریدم ..چون طلای فیزیکی داشتم .مال خودم نبود صاحبش نبودم .این صاحبش خودمم .خرید وفروش میکنم .گهگاهی باهاش برای خانواده خرج میکنم .فیزیکی ولی اجرتش بالاست .این مزایا نداره.
هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت