2777
2789
عنوان

قیمت طلا

500 بازدید | 25 پست

سلام دوستان! خیلی دلگیرم از وضعیتی که برامون ایجاد شده،هر ساعت قیمت طلا و ارز رو چک کردن و دور شدن از آرزو که نه خواسته های اولیه و ابتداییمون،دلم رو به درد میاره.اینکه مدام حسرت گذشته رو بخوریم،حسرت طلاهایی که به هر دلیل از دستمون رفتن،حسرت پولایی که می تونستیم برای خرید طلا سرمایه گذاری کنیم و...خیلی غمگینم میکنه!به نظرم دردآوره اینکه انقدر درگیر مادیات و معیشت شدیم،چاره ای هم نداریم ،مجبوریم درگیر بشیم.من یکی اگر همسرم خونه داشت اصلا و ابدا تو فکر اندوختن طلا و نبودم،نهایتا سرمایه گذاری های کوچیک برای روز مبادا،ولی داشتن سرپناه برام دغدغه ی بزرگیه...کاش نداشتم این دغدغه رو،برای همدیگه و برای ملتمون دعا کنیم..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاءالله خدا همه ی گرفتارهارو نجات بده و شر هر چی ذی شر رو بخودشون برگردونه

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

فدات بشم،ان شاا...همه ی مستاجرا

من پول را ریختم تو صندوق طلا .

طلا ی فیزیکی اجرتش بالاست .

صندوق طلا خریدم .

خودش با انس جهانی دلار بالا میره ...

اجرت طلای فیزیکی بالاست .

حقوق ها کم .

به نظرم برای مستاجرین این برای رهن منزل خوب باشه

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

ای خواهر ما دوماه پیش طلا۱۰۷۰۰بود فروختیم خونه خریدیم اگه الان میفروختیم طلاها رو مجبور نبودیم ۵۰۰میلیون بریم زیر قرض و وام .تازه متراژ خونه هم بزرگتر میشد انقدر فکر کردم سرم انگار باد کرده به هیچ کس هم نمیتونم حرفی بزنم

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم 

[QUOTE=404835981]من پول را ریختم تو صندوق طلا . طلا ی فیزیکی اجرتش بالاست . صندوق طلا خریدم . خودش با انس جهانی دل ...[/QUOT اره ،اینم فکر خوبیه،مخصوصا برای من که اصلا طلا نمیندازم،طلاهای ازدواجم هرکی دیده عاشقشون شده ولی به خدا جز حلقه که اونم چندبار انداختم از بقیه هیچ استفاده ای نکردم،خواهرم انداختشون و من ننداختم🤣🤣🤣🤭🤭🤭

ای خواهر ما دوماه پیش طلا۱۰۷۰۰بود فروختیم خونه خریدیم اگه الان میفروختیم طلاها رو مجبور نبودیم ۵۰۰می ...

فدای سرت عزیزم،خدا رو شکر که خونه خریدی،بهش فکر نکن دیگه،خییییلی ها به وضعیت شما دچار شدن و میشن با این نوسانات لحظه ای،ان شا ا...خدا برات جبران کنه به بهترین شکل❤️❤️❤️

[QUOTE=404835981]من پول را ریختم تو صندوق طلا . طلا ی فیزیکی اجرتش بالاست . صندوق طلا خریدم . خودش ب ...

منم نمیندازم .

همه بدل .

اجرت خیلی بالایی داره .

نقد اصلا راحت نیست .

تازه ضرر هم میکنیم بفروشیم .

چطوریاس،هر مقداری بخوایم میتونیم بخریم؟

هر قدر .

از صد هزار تومان تا دویست میلیون تومان .

من سه میلیون تومان خریدم .چهارصد تومان سود کردم .

چطوریاس،هر مقداری بخوایم میتونیم بخریم؟

عرضه اولیه هم با صد هزار تومان

تا گاهی وقتا

یک میلیون تومان

خریدم .

بیست درصد سود کرد فروختم .

شغل ندارم .شش ساله کسب درامدم

همینه .

صندوق ثابت سودش عین بانکه .

عرضه اولیه .که کمه ولی سودش خوبه .

صندوق طلا .