2777
2789
عنوان

دلم خیلی از همسرم گرفته

800 بازدید | 38 پست

از بعد زایمان خیلی رفتارش باهام سرد شده اصلا ن مهر و محبتی داره ن توجهی هر بار میبینمش دلم بیشتر میشکنه مخصوصا دو نفرو ببینه جلو روش دیگه انگار من دشمنشم

قلبم داره میترکه از غصه چرا یهویی تغییر کرد

مگه با اومدن بچه زندگی بهتر نمیشه ناشکری نباشه خدا برامون حفظش کنه ما چرا بدتر شده

شاید بخاطر مخارجه

اینم هست ولی دیگه خیلی بد شده خیلی مغزم دیگه نمیکشه دردسرای بچه ی طرف اخلاق مسخره اونم ی طرف ینی دلم میخاد نه باهاش حرف بزنم نه رفتارش برام مهم باشه ولی نمیشه که

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تغییر نکرده حالا که یه بچه گذاشته تو دامنت پابندت کرده اون روی واقعیشو داره نشون میده، وارد بازیش نشو اصلا خودتو ناراحت نشون نده ، همچین ادمی از ناراحتیت خوشحالم میشه ، جوری رفتار کن انگار اصلا واست اهمیت نداره ، یکم سگ محلش کنی ادم میشه انشالا

به نظر میاد که اون بچه رو زاییده و افسردگی بعد زایمان گرفته. اهمیت نده خودش درست میشه.

🥺🥺🥺🥺اصلا همچین اخلاقی نداشت منو تو جمع ضایع کنه ولی طوری باهام برخورد میکنه انگار من دشمنشم خیلی دلم گرفته ازش خیلی رعایت حالشو میکنم نه هیچ خرجی برا خودم نمیکنم نه لباسی ن آرایشی چیزی بعد بجا قدر دانی بدتر شده

دیروزم مهمون داشتیم بوتیک داره شوهرم میگفت امروز پیشش بودم با مشتریا گپ میزده نمیدونم این همه حرف از کجا آوردن من رفتم نیم ساعت بازار گشتم اومدم دیدم اون هنوز تو مغازه س شوهرمم گفت خب آشنا بوده گفتم کیه آشناس گفت تو نمیشناسی مشتریه

دیگه صد برابر حسم بهش بدتر شد🥺🥺

🥺🥺🥺🥺اصلا همچین اخلاقی نداشت منو تو جمع ضایع کنه ولی طوری باهام برخورد میکنه انگار من دشمنشم خیلی ...

از قدیم گفتن زنی که خرجن اره ارج نداره، وقتی خودت به خودت بها نمیدی از دیگران توقع نداشته باش دفعه ی بعدی که تو جمع ضایعت کرد جلو همه قهوه ایش کن تا دیگه از این غلطا نکنه

تغییر نکرده حالا که یه بچه گذاشته تو دامنت پابندت کرده اون روی واقعیشو داره نشون میده، وارد بازیش نش ...

اخه بعد 4 سال!؟

بخدا کغژم داره میترکه دلم میخاد فقط بشینم گریه کنم دیگه خیلی از لحاظ روحی تحت فشارم واقعا نمیکشم دردسرای بچه ی طرف اخلاق اونم ی طرف

دیشب میگفت از پله رفتو آمد زیاد کردم پام درد میکنه گفتم خب دلت برا خودت بسوزه به خودت رحم کن میدونی اذیتی چرا میری میای

برداشت میگه تو دهنتو ببند

آخر شب بهش گفتم جند سال پیش یکی به زنش گفت تو دهنتو ببند گفتم خدایا این زنه چقد بدبخت و ذلیل شوهرش تو جمع اینجوری بهش میگه ینی اصلا دوسش نداره امشب تو همون شدی همونقد بد گفت آره آره حق با تو راست میگی

از قدیم گفتن زنی که خرجن اره ارج نداره، وقتی خودت به خودت بها نمیدی از دیگران توقع نداشته باش دفعه ی ...

اخه همیشه هم میگه از زنای حاضر جواب بدم میاد میدونم جوابشو بدم بدتر میشه هی ساکت باشم بهتره

از طرفیم میدونم تحت فشارت دیگه حوصله خرج الکی ندارم