2777
2789
عنوان

دوست داشتی الان کجا باشی🐥🐣👌

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 179 پست
@00anahita @یاسی2884 @پرنسا1380 @00elara00 @shirinعسلم

سلامم

مرسیی🩷

من دوست داشتم آمریکا بودم 🗿

silenbutterfly ام اگه دیدید با این کاربری پیام میدم یعنی تعلیق شدم 🥲 به نام خداوند رنگین کمان🖤💔 جملبه قشنگیه نه ؟ ولی بوی خون تو این روزا به لر بودنم بیشتر مینازم🤍

سلامممرسیی🩷من دوست داشتم آمریکا بودم 🗿

سلامم فدات.

انشالله به آرزوهات برسی خیلی زوود 👌💯😇😍

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلامم فدات. انشالله به آرزوهات برسی خیلی زوود 👌💯😇😍

مرسی عزیزم🩷🩷🫠

همچنین

silenbutterfly ام اگه دیدید با این کاربری پیام میدم یعنی تعلیق شدم 🥲 به نام خداوند رنگین کمان🖤💔 جملبه قشنگیه نه ؟ ولی بوی خون تو این روزا به لر بودنم بیشتر مینازم🤍

چند بار خواب بابامو دیدم یه جای سرسبز.. یه دشت بزرگ.. پر از پروانه های طلایی.. پر از نور.. پر از حال ...

الهیی روحش شاد عزیز دلم🌹🌹🌹🌹🌹

🌹الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌹

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

الهیی روحش شاد عزیز دلم🌹🌹🌹🌹🌹🌹الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌹

مرسی قشنگ جانم..ممنونم صلوات فرستادی فرشته..❤️ ❤️ ❤️ روح مادرت شاد باشه گلم اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 💚 💚 💚

مرسی قشنگ جانم..ممنونم صلوات فرستادی فرشته..❤️ ❤️ ❤️ روح مادرت شاد باشه گلم اللهم صل علی محمد وآل مح ...

فدات بشم عزیزمی ـ. 😘😘😘😇

دست گلت درد نکنه مهربانو جانم.. 😘😘🌹🌹