2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلاتمو میام سایت میگم خیلیا قضاوتم میکنن

به نظر من برای بچه سوم اقدام کن.

چه با این همسر و دختر تا آخر عمر زندگی کنی چه بری داشتن دو تا بچه از خودت باعث میشه در آینده پشت و پناه بیشتری داشته باشی و تنها نباشی.

نذار همسرت کتک ات بزنه.

وقتی خونه است اصلا باهاش بحث و جدل نکن.

اگر شکایتی داری با لحن خوب و آروم با محبت و احترام وقتی اعصاب اش آرومه بهش بگو و کشش نده.

فقط راجع به مسائلی که شوهرت باید کاری انجام بده مثل پرداخت پول، قبض یا ثبت نام مدرسه اینا باهاش حرف بزن راجع به مسائل دیگه اصلا نیاز نیست زیاد باهاش صحبت کنی

آنها کسانی هستند که ایمان آورده اند، و دلهایشان به یاد خدا مطمئن (و آرام) است؛ آگاه باشید، تنها با یاد خدا دلها آرامش می یابد (آیه ۲۸ سوره رعد قرآن کریم)

مشکلاتمو میام سایت میگم خیلیا قضاوتم میکنن

هرکس قضاوت کنه تا سرخودش نیاد از این دنیا نمیره

من میگم تو صبوری کن اون بچه بزرگ بشه عقلش سرجاش بیاد

با سیاست رفتارکن چاره چیه

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

هرکس قضاوت کنه تا سرخودش نیاد از این دنیا نمیرهمن میگم تو صبوری کن اون بچه بزرگ بشه عقلش سرجاش بیاد ...

اصلا هربار میبینمش تپش قلب میگیرم گریه ام میاد نمیدونی چقد الکی باعث شده کتک بخورم

اصلا هربار میبینمش تپش قلب میگیرم گریه ام میاد نمیدونی چقد الکی باعث شده کتک بخورم

عزیزدلم🥺🥺

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

با قضاوت آدمای احمق کاری نداشته باش

همون چندتا راهکار درست که بهت میگن و انجام بده

من درکت میکنم که چقدر بچه زیرک و درشت گویی هست

به این فکر کن که تو این تایم چقدر موفقیت به دست آوردی و رابطت با همسرت و بچش بهتر شده

پس ادامه بده و زندگیتو خراب نکن

فقط بیشتر به خودت بها بده

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....