2777
2789
عنوان

واقعا زن میدن به همچین پسرایی🥴⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 28 پست
بعضیا معتقدن زندگی رو باید باهم ساخت... دختر و پسرو خانواده هاشون با کمک هم

الان اونایی که دارن هم سختشونه زندگی کنن

از صفر چیو میخوان بسازن اخه تو این تورم و وضعیت اقتصادی😑

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین دیگه واقعا نمیدونم چطور قبول میکنن دخترشونو بدن به اینا حتما معتقدن مثه دوران قدیم زندگی رو بای ...

دقیقاااا

انگار دختر مونده رو دستشون

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

طرف کلا دوتا بچه دارهدخترشم تازه ۱۸..۱۹ سالشهعقد یه پسری شده که هیچییی ندارهبه من ربطی نداره هافقط س ...

دختری که درس نمیخونه ، کار نمیخواهد بکنه ، قیافه آنچنانی هم نداره یه نون خوره ، باید بچه بزاد میدن میره

به امید ساختن

من خودم به یکی علاقه مند شدم ۲۲ سالشه

بعد اصلا نمیدونستم چی داره چی نداره فقط میدونستم یدونه پژو داغون داره

بعد فهمیدم روستاییه

بعد که تو ذهنم ساختم همچین زندگی ای رو آقا رفت یه ماشین خرید ۱۰ مدل بالاتر از پژو

نمیدونم چرا ولی اصلا خوشحال نشدم و خیلی ناراحت شدم

تو دلم میگفتم کسی که همسن و سال منه ماشینش چرا باید مثل یکی از ماشینای بابای من باشه

حالا الان کنار اومدم با همه چیزش ولی اگه دونفر همو دوس دارن باهم دیگه میسازن چه بسا از صفر

مامان بابای خود من هیچی نداشتن صفر مطلق الان بابای من همه چیز داره و از خیلی از مردای فامیل دارا تره

ب خدا نگفتم به رخ بکشم ولی قشنگی زندگی به ساختنه نه یک زندگی یکنواخت و حوصله سر بر

اینو مامانم همیشه میگه و منو دلگرم میکنه که یروز مطرح کردم میخوام با این شخص ازدواج کنم و میخوام برم روستا گاردی نمیگیره

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

از دخترشون سیر شدن و میخوان از سر باز کنندو جلوی شیطنت هاش رو بگیرنبگو طرف گنج قارون رو داره اصلا۲۰/ ...

دور و برم سه تا پسر هیجده ساله میشناسم که تو مرحله آشایی و آزمایش خون و این حرفا هستن تازه دیپلم گرفتن هنوز سربازی نرفتن

یکیشون یه ماه پیش پراید باباش رو بد جور داغون کرد که حتی اوراق چی ها هم نخواستنش افتاده سر کوچه

تازه کلی خسارت ماشین رو به رویی هم مجبور شد بده و خرج بیمارستانشون

بیمه هم قبول نکرد به خاطر نداشتن گواهینامه

فک کن حالا دختر مردم رو میخواد چیکار کنه

همینقدر میدونم فامیل های ما همچین کسی رو خونشون راه نمیدن برای خواستگاری چه برسه دخترشون رو بدن

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

دختری که درس نمیخونه ، کار نمیخواهد بکنه ، قیافه آنچنانی هم نداره یه نون خوره ، باید بچه بزاد میدن م ...

احمق بودن به فقیر بودن نیست من میشناسم طرف پولداره دخترش خیلی خوشگله تو 12سالکی شوهرش داده مادر دختره 26سالشه الان حامله هم هست

اون دخترها خودشون که عقل ندارن پدر ومادرشون چی ؟معلومه مثل هم هستن

یکی از دخترا یه هفته به هم زد هم خانواده خودش هم پسره پا پیچش شدن دیگه شوهر خوب پیدا نمیشه آینده ات خراب میشه و ... که دوباره قبول کرد

جالب تر این که تو همین یه هفته دوست پسره شماره یه دختر دیگه داده بود گفته بود حالا که دختره رفته از این خواستگاری کن

فک کن در این حد فکر و رفتارشون بچه گانه است و ثبات ندارن

یکی از دخترا یه هفته به هم زد هم خانواده خودش هم پسره پا پیچش شدن دیگه شوهر خوب پیدا نمیشه آینده ات ...

اینجور خانواده ها تنها پسر و خانوادهاش مقصر نیستن خانواده ی دختر هم که خواستگار راه میدن مثل هم هستن متاسفانه