2777
2789
عنوان

واقعا زن میدن به همچین پسرایی🥴⁉️

316 بازدید | 28 پست

مگه شرایط اولیه و حداقلی واسه زن گرفتن

یه شغل و درامد درست حسابی و توانایی ساختن خونه زندگی نیس؟!

پسرای ۲۰..۲۱ ساله ی اطرافم رفتن زن گرفتن درحالیکه نه شغل دارن نه تحصیلات نه درامد درست حسابی..

پس خانواده دختر چطوری راضی میشن که دختر بدن بهش؟ با چه امید و پشتوانه ای آخه؟😐

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از این خانواده هایی نبودن که حس میکنن دختر سربارشونه؟

طرف کلا دوتا بچه داره

دخترشم تازه ۱۸..۱۹ سالشه

عقد یه پسری شده که هیچییی نداره

به من ربطی نداره ها

فقط سوالم اینه که چطوری راضی میشن؟

الان حتی پولدارا هم تو خرج زندگیشون موندن

اینا با چه امیدی میرن سر خونه زندگی خب؟

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

شاید دخترا هم نه شغل دارن نه تحصیلات

اخه دخترا هم ۱۷..۱۸ سالشونه😑

دختر ۱۸ ساله شه شغل و تحصیلاتی میتونه داشته باشه

نهایتش دیپلمه دیگه

برادرشوهرم یه بچه داره پسر.الان ۲۰..۲۱میشه.میخان زن بگیرن براش..نه کاردرست حسابی داره ..نه پول و پسنداز..نه خونه ..هیچی ..من موندم چرا پدرمادرا اینگارومیکنن میبینن پسرشون چیزی نداره عجله دارن واسه زن گرفتنشون...درسته به من ربطی نداره ولی کاش یه کم فکراین چیزاباشن..فرداروز عروس میره درخواست مهریه میده میگن چرا...