2777
2789
عنوان

ازدواج زن بیوه باپسرمحرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1508 بازدید | 93 پست

مگه اون آقا اومده بوده خواستگاری شما و اون خانم ردشو زده برای خودش که حرص میخورید؟

بجای اینکه دوربین مدار بسته زندگی مردم باشی

دلت صاف بگیر تا خدا به شما هم نظر کنه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسود نیست شاید

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

یه چیزیم که بهش رسیدم برا بقیه خوبی بخوایید و شکر بگید خدا ۱۰برابر بهتون میگه

بقیه چشم نزدید هم نعمت از اون فرد گرفته شه هم بدتر به خودتون برگرده

انرژیت بالا ببر قلبت رو خالی کن از هر بدی میبینی که چقدر اتفاق های بهتر میوفته

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
درسته آفرین ولی تو این سایت زن ده بار طلاق بگیره اشکال نداره با مجرد ازدواج کنه ولی به مرد مطلقه که ...

دقیقاً منم اینو تو سایت زیاد دیدم

افراطی نظر میدن

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

فرق نداره مردی که یک بار جدا شده مطلقه هست زنی هم که جدا شده مطلقه

اما همون مرد مطلقه دختر 15 ساله رو هم با به به بهش میدن متاسفانه

اما در مورد خانما......

ببینید همجنسشون چطور با تحقیر و تمسخر میگن بیوه براش جشن گرفتن

از ماست که بر ماست

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اول اینکه بیوه و مطلقه خیلی باهم فرق میکنند

دوم پسند و نطر خودشونه جرا وقتی خاستگاری مجرد براشون اومد لگد به بخت خود بزنند خوب اوناهم دلشون ازدواج مجدد میخواد

سوم اینکه گاهی زن مطلقه یا بیوه مهریه و ارثی از شوهر قبلیش داره و مرد مجرد به طمع اون میاد جلو

گاهیم خوشکل دیگه حیفه که بنونه رو زمین اونایی که از قبل چشمشون بهش بوده پا جلو میزارن

در اخر هم به ما چه کی چطور ازدواج میکنه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی