ما یه اشنا داریم مطلقه ست نه خوشگلی داره نه اخلاق، نه پول نه تحصیلات. یه پسرمجرد اومده باهاش ازدواج کرده براش جشن هم گرفته وکلی پول خرج میکنه. اونوقت دخترای خوشگل وتحصیلکرده فامیل ما موندن.توقع زیادی هم ندارن.تازه بعضیاشون بامردمتاهل ازدواج کردن. این زنهای بیوه چی دارن که پسرای مجرد دنبالشونن؟ اگر بحث خرج نکردنه من دخترایی میشناسم اصلا دنبال شوار پولدار نیستن .
شخصی که طلاق گرفته و تجربه یک زندگی رو داشته باید با کسی ازدواج کنه که مثل خودش باشه که شرایط مشابه داشته باشه
اینجوری بیشتر و بهتر همدیگرو درک میکنن و میفهمن
و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...
مگه خانما کالا هستن که بیوه و مجرد و.......... داشته باشه
شما ببخشید حسادت چرا میکنین
هر کسی بختی داره
دل بزرگ باشه زندگی راحته
این مدل هم میگین زن بیوه و.... اصلا جالب نیست
مگه خودتون خانم نیستید
چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد