2777
2789
عنوان

حالم بده میخوام درددل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 31 پست
خب پس بی خیالش شاید دیدی خیلی بهتر از قبلی دلتو به دست آورد عزیزماون پسره لایق تو نبوده که رفته ارزش ...

باشه ممنونم❤️❤️

اره قصدش جدیه

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نباید کل سرمایه تو میذاشتی

نگران نباش خدا بزرگه ..ببین اینستا قلق داره باید اول اصول اینستا یاد بگیری بعدش صبر کنی اگ نمیتونی یاد بگیری ادمین بگیر اصلا باید ی مقدار پول کنار میذاشتی واسه ادمین

هم کار آرایشی هم آنلاین شاپ ب صبر نیاز داره همه کاری خاک خوری داره نرو دستیار رنگ هی این شاخه اون شاخه نپر رنگ کاری بخوای شروع کنی کلی پول رنگ باید بدی وقتتو نذار

تخت تو فعلا تحویل بده به ذهنت استراحت بده از خدا کمک بخواه شهریه تو از پدری کسی بگیر آروم باش درست میشه همه اولش همین بودن آنلاین شاپ یهو میگیره عکاسی و ریلز خیلی مهمه من کلی نکات مفید اینستا دارم میخوای بفرستم؟

خب با همین پسره فعلا بمون .خرجتم بده تا بتونی به درامد برسی همه ناراحتیات مالی بوداین پسره خرج میکنه ...

اره خرج میکنه اگه بخوام

اخه دوستش ندارم ازش خوشم نمیاد چرا باید برام خرج کنه😭

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

عزیزم نباید کل سرمایه تو میذاشتی نگران نباش خدا بزرگه ..ببین اینستا قلق داره باید اول اصول اینستا یا ...

ممنون گلم چقدر مهربونی😭😭🥲

میخوام برم جنسامو بساط کنم با قیمت خوب زودتر تموم شه پول مردم رو بدم

ممنون گلم چقدر مهربونی😭😭🥲میخوام برم جنسامو بساط کنم با قیمت خوب زودتر تموم شه پول مردم رو بدم

عزیزمم لطف داری🥰😘

مگه به چند نفر بدهکاری

آیدی پیج تو بفرس ببینم شاید اینجا هم بخرن ازت

امیدوارم بشه نگران نباش ❤️