2777
2789
عنوان

چربی سوزی

203 بازدید | 8 پست

از خانم های محترم ورزشکار یه سوال دارم ، من حدود ۵ کیلو اضافه وزن دارم از اونجایی که کلا به سختی لاغر میشم و از سال گذشته هم حدود ۷-۸ کیلو کم کردم و بدنم یه کم شل شده میخواستم بدونم که برای اینکه هم وزن کم کنم هم هیکلم فرم بگیره همزمان با رعایت تغذیه چه وورزشی  بهتر جواب میده ؟ ضمنا من پایین تنه ام چاق تره و دوست دارم لاغر بشه اگه کسی تجربه اش رو داره لطفا راهنمایی کنه 

خداوندا مرا به حال خود رها مكن
پیلاتس

مرسی که جواب دادی خودت تجربه اش رو داری؟؟ هفته ای. چند بار و چه مدت باید ادامه بدم تا نتیجه بگیرم اخه دو تا بچه دارم باشگاه رفتن برام یه کم سخته!!

خداوندا مرا به حال خود رها مكن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیج اقای هومن رضوانی فر رو توی اینستا پیدا کن ... کارشناس تغذیه هست .. ورزش های مناسب جمع شدن رو گذاشته

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

مرسی که جواب دادی خودت تجربه اش رو داری؟؟ هفته ای. چند بار و چه مدت باید ادامه بدم تا نتیجه بگیرم اخ ...

پیلاتس عالیه

من همزمان با اروبیک میرفتم نوبتی یه روز در میون حدود دو ماه رفتم بدنم عالی شده بود

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

عزیزم بهتره برای کاهش وزن اول سراغ ورزش های هوازی برین 

به نظرم با دو ماه ورزش هوازی شما به وزن دلخواه میرسین 

بعد باید برید سراغ ورزش های قدرتی تا بدنتون فرم بگیره و سفت بشه و عضلاتتون خوش فرم بشه 

ورزش های هوازی شامل ایروبیک .. اسپینینگ ( برای ران و باس ن عالیه ) ... پیاده روی ... دو ... و از این دست ورزش ها است

ورزشهای قدرتی هم خیلی زیاده ... کار با وزنه .. بدن سازی و پیلاتس و یک سری ورزش های نوین است که میتونید برید باشگاه مورد نظرتون و تحقیق کنید دربارش

ورزشهای مخلوط هم داریم که هم قدرتیه هم سرعتی

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
مرسی عزیزم 

خواهش میکنم ..من از همیناقا رژیم گرفتم .. ولی خیلی به سختی وزن کم میکنم..نمیدونم خودش میگه به خاطر رژیم های زیادیه که گرفتی و رها کردی....

ولی پیجش رو بخون نکات تغذیه ای خوبی هم داره

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر