2777
2789

من دخترم دوم امروزامتحانش بود

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای اره چرا ما اینجوریم،

منم زیاد رو دخترم حساسم. هر روز دارم باهاش درس میخونم

استرس دارم ک درسش عقب بمونه.

همش فکر آینده ش میکنم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

دخترم چهارمه این هفته سه تا امتحانشو داده هدیه مطالعات فارسی .

یکی دیگه هم دارم هشتمه اونم دو سه تا داده .

به خاطر اعتکاف امتحانات یه هفته زودتر شروع شد چون زمان اعتکاف چند روز امتحان نمی گیرن .

من بچه هام رو عادت دادم خودشون بخونن کم یا زیاد عواقبش با خودشونه ولی معمولا میخونن بعد به من میگن از نت برامون نمونه سوال پیدا کن یا حل کردن میگن رفع اشکال کن در این حد دخالت میکنم فقط

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

اگر فکر آینده ی بچه هاتون هستید به غیر از درس هم یه کلاس مفید ثبت نامشون کنید پسر من کلاس دومه چرتکه میره الان ضرب و بلده جمع اعداد چهار رقمیه رباتیک میره که سه سال دیگه مدرک فنی حرفه ای بهش میدن

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
چرا امسال زود شرو کردن

نه دیگه دی ماه دیگه

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

اگر فکر آینده ی بچه هاتون هستید به غیر از درس هم یه کلاس مفید ثبت نامشون کنید پسر من کلاس دومه چرتکه ...

چرتکه خوبه ؟من تابستون میخوام بفرستمش بعدچنددوره اس؟

چرتکه خوبه ؟من تابستون میخوام بفرستمش بعدچنددوره اس؟

دوره اش سه ساله ست اینجایی که من میبرم علاقه داشته باشه پیگیر باشید خسته نشید از رفت و آمد عالیه الان ریاضی من اصلا کار نمیکنم با پسرم خیلی جلوتره نسبت به بچه ها

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش