2777
2789

دخترم 10 سالشه وهم کلاسیش می خواد هر روز بیاد بازی کنه ،تازه باهاش دوست شده شما هفته ای چن بار می زاری دوستای بچه هاتون بیان؟فعلا یک بار راه دادم اما هر روز میگه می خواد بیاد گفتیم خونه نیستیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای، رو ندیا

دختر خودتم عادت میکنه هر روز میخواد با دوستاش رفت و امد کنه

ما فکر میکردیم زندگی قراره از این قشنگتر بشه،نمی دونستیم قشنگترین روزای زندگی همون لحظه ها بودند !!!سال هاست منتظر روزهای بهتری هستیم...اما میفهمیم هنوز دیروز ها بهترند.

به دخترت آموزش بده که قرار نیست دوستاش همیشه وسط خونه تون باشن . تایم نوشتن درسهاش و ناهار شام نباشه، نهایت یک ساعت اونم هرروز نه هر چند روزیکبار بیرون پارکی چیزی با حضور شما ومادر اون بچه وگرنه دردسر میشه واستون. اصلا نذار بچه ت عادت کنه به این رفت و آمدها

اصلا نمیزارم و خوشمم نمیاد مسئولیت داره

منم خوشم نمیاد اما دخترم میگه هروقت که امتحان نداریم بزار بیاد دختره شب و روز تو کوچه اس و درسش هم ضعیف نمی خوام دخترم باهاش دوست بشه ولی دخترم تنهاست خیلی دوست داره باهاش دوست بشه می ترسم رو دخترم تاثیر بزاره

اون زمان خونه ها بزرگ وامنیت بود واز دوستات مطمئن بود ،ولی چکار کنم این دختره سیریشه

واسه مامانم فقط بحث امنیت نبود

میگفت توی دلشون نمونه

چون مامانش(مامان بزرگم) نمیزاشته دوستای مامانم بیان خونشون

واسه مامانم فقط بحث امنیت نبودمیگفت توی دلشون نمونهچون مامانش(مامان بزرگم) نمیزاشته دوستای مامانم بی ...

اینم هست ولی دختره هر روز پیام واتساپ ولکن نیس رفتم مسدودش کردم چون دخترم گوشی نداره گوشی خودم دستشه