2777
2789

خیلی خوبه از سکه بهتره یا نمیدن یا سالی یکی میدن🤐

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه الان خونه داره خوبه اگه قراره بعدا بخره نهسکه رو ک بخوای بگیری اذیت میکنن و نمیدن باز خونه نقده ...

الان سکه اون 14 تاش هم برای معلم یک آرزو هست خریدنش

الان سکه اون 14 تاش هم برای معلم یک آرزو هست خریدنش

اگه در این حد نداره چرا میخوای ازدواج کنی؟

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

اگه در این حد نداره چرا میخوای ازدواج کنی؟

بنظرت با حقوق 20 ملیون معلمی چند سال طول میکشه 14 تا سکه خرید؟

اونم اگه هنوز قیمت سکه ثابت بمونه

اگه کار دیگه ای هم کنه مثلا هر ماه 40، 50 تومان دربیاره باز خرید سکه واقعا سخت شده

بنظرت با حقوق 20 ملیون معلمی چند سال طول میکشه 14 تا سکه خرید؟ اونم اگه هنوز قیمت سکه ثابت بمونهاگه ...

شما نباید جوش این چیزا رو بزنی

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

بنظرت با حقوق 20 ملیون معلمی چند سال طول میکشه 14 تا سکه خرید؟ اونم اگه هنوز قیمت سکه ثابت بمونهاگه ...

پس عملا چیزی بهت نمیرسه

حتما بگو مال بهت بده زمین یا خونه

حق و حقوقتم کامل بگیر

این که مهریه نمیتونه بده پس باید حق طلاقو بده