2777
2789
عنوان

با یه اقایی اشنا شدم که

410 بازدید | 40 پست

دو هفتست داریم صحبت میکنیم فردا قراره از نزدیک همو ببینیم اخلاقش تاالان واقعا خوب بوده احترام میذاره با ادبه مرزامو رد نمیکنه ۳۰سالشه وضع مالیش خوبه

من خودم۲۴سالمه

اما دیروز زنگ زد گفت میخوام یچیزی بهت بگم که حقته بدونی بعد تصمیم بگیری گفت قبلا ازدوتج کرده به مدت سه سال و ۶ماهه که جدا شده

گفت دلیلش این بوده که باهم نساختن و یسری مشکلات جنسی هم داشتن ب هم نمیخوردن و گفته ک من هیچ مشکلی ندارم اما خیلی اذیتم کرد هم خودش هم خانوادش ویسری جریانات

من رفتم تو شک نمیدونم چی کار کنم الان دقیقا

بهش گفتم که خوب کردی که گفتی و فعلا جدی نیست واسم در حدی ک بدونم ممنون ک گفتی

مشکلات جنسی یعنی چه مشکلی

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل جنسیشون چی بوده این خیلی مهمه

با کلی سانسور تعریف کزد که انگار دخول انجام نمیشده اوایل اما بعدش انجام شده یه همچین چیزی

و گفت که من مطمعنم از خودم مشکلی ندارم

ترک فوووری رابطه این پسرا خیلی دروغ میگن باید همون اول بهت میگفت قبلا زن داشته

گفت اول اول نتونستم بگم گفتم الان بگم

خب الانم اول رابطه محسوب میشه هیچی بینمون نی

تو یک دختر باکره چرا باید با یه مطلقه اردواج کنی ؟ ارزش خودتو بدون بعدم اگه اون مرد خوبی بود زنش خون ...

واقعا نمیدونم

من خودم باکره نیستم حقیقت اما میترسم انتخابم هم اشتباه باشه

گفت اول اول نتونستم بگم گفتم الان بگم خب الانم اول رابطه محسوب میشه هیچی بینمون نی

مهریه میده ب زنش؟خب برا ازدواج خونوادت میذارن زن کسی شی ک قبلا ازدواج کرده؟

مرا هزار امید بود و هر هزارش به گای سگ رفت....
مهریه میده ب زنش؟خب برا ازدواج خونوادت میذارن زن کسی شی ک قبلا ازدواج کرده؟

این مهربه رو یادم رفت بپرسم

گفتم دیدمش بپرسم بیشتر باهاش حرف بزنم

نمیدونم باید بیشتر بشناسمش خانواده من اگه بدونن پسر خوبیه ممکنه قبول کنن

این مهربه رو یادم رفت بپرسم گفتم دیدمش بپرسم بیشتر باهاش حرف بزنمنمیدونم باید بیشتر بشناسمش خانواده ...

اگ خوبه قبول کن ولی زیاد تحقیق کن

مرا هزار امید بود و هر هزارش به گای سگ رفت....