2777
2789

سلام

من سر یک مسئله ای ک مهمم نبود دست گذاشتم رو قران که همچنین کاری نکردم ولی با اینکه کرده بودم

خیلی حالم بده خیلی پشیمونم

چیکار کنم میخام روزه بگیرم صدقه بدم

ولی میترسم اتفاقی بیوفته برام یا هرچیزی

دیگ باید چیکارکنم بخشیده بشم؟؟ چند روزه دارم عذاب میکشم

من اصلا اعقتادی ندارم ب این چیزا

تو قران خدا رو بخشنده و مهربان خطاب کردن

بعد سر ی دروغ بیاد بندهشو بدبخت کنه؟ در این صورت چ فرقی بین خدا و ی موجود کینه ای پر از عقده هست؟

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توبه کن ،اگه می تونی کفاره مالیش بده ،پشیمونیت خیلی مهمه .اگه حقی اون وسط ضایع شده به صاحب حقش بده .و دیگه هیچ وقت این کار رو نکن .اونی که میگه مهم نیست ومسخره می کنه دیدم قسم دروغ خورد به قرآن اتفاق های خیلی وحشتناکی واسش افتاده البته از سر بی اعتقادی وپشیمون هم نشده و حق کسی هم ضایع کرده

عزیزم هستن کسایی که توی دادگاه شهادت دروغ میگن و پای دار میبرن طرف رو شما که میگی مسئله ی مهمی نبوده ...

خیلی کار احمقانه ای کردم بخاطر کسی ک دوسش داشتم الکی گفتم گذشته اون کارو نکردم خیلی پشیمونمممم خیلی حالم بده

توبه کن ،اگه می تونی کفاره مالیش بده ،پشیمونیت خیلی مهمه .اگه حقی اون وسط ضایع شده به صاحب حقش بده . ...

فقط یه چیزیو ب کسی ک دوسش داشتم از گذشتم نگفتم ازم پرسید قسم خوردم دست گذاشتم رو قران

یعنی حقش ضایع شده؟

گفتی که گنه کنی به دوزخ برمت این را به کسی گو که تو را نشناسد

کسی که این طوری مثل شاعر عاشقانه خدا رو بشناسه بعیده گناه کنه و پشیمون نشه .اون که گناه می کنه و خدا نشناسه و به خدا اعتقادی ندارم دوزخم می رم .دوزخ رو آدم ها خودشون با دوری از خدا میسازن خدا کسی نمیبره جهنم و بهشت ما خودمون میریم