2777
2789

سلام خانما. من متاسفانه توانایی بدنم در حد همون یدونه بچه هست. سال اول استخدامم یک رابطه مشکوک داشتم که زد و دومی رو باردار شدم.

همین دوتا بچه کلی اذیتم میکنن. البته مادرم خیلی کمک میکنه. ولی سومی رو باز تابستان باردار شدم. برا سقط دارو مصرف کردم ولی سقط نشد. الان مثل دیوونه هام . هم نگرا ن سلامتیش هستم. هم اینکه حتی سالم هم باشه بعد از زایمان چطوری به سه تا پسر رسیدگی کنم؟

خیلی حالم بده و ترس و استرس دارم.

تورو خدا هر راهنمایی در زمینه نگهداری و آشپزی و نظافت دارین بگین. فکر کنین خواهرتون هستم.

بچه ها هم تا وقتی سومی دنیا بیاد بزرگه ۹ ساله میشه و دومی سه ساله

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خوب عزیزم چه راهنمایی اخه کنیم

فقط و فقط تامیتونی مواظب سلامتیت باش

بعد مرخصی میگیری؟؟؟

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خودتو هم میکشتی دیگه نباید میذاشتی باردار بشی

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

پرستار بگیر،

من اصلا سه تا بچه دوس ندارم

خدا حفظشون کنه

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

خوب عزیزم چه راهنمایی اخه کنیم فقط و فقط تامیتونی مواظب سلامتیت باش بعد مرخصی میگیری؟؟؟

بله ۹ ماه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

همرمان هم ایودی میزاشتی هم قرص میخوردی

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

من والا فقط یه نظری دارم اینکه یه روش جلوگیری درست انتخاب کنید وگرنه هرچند سال یک بار باید هی حامله بشی...

دیگه با سه تا بچه یا نباید بری یا باید پرستار بگیری کارای خونه و.. انجام بده

دیگه شما سبک زندگیت هرچه پیش آید خوش ایده بیخیال یه چی میشه دیگه 🤣

چقد خوبه وقتی توان راهنمایی نداریم زخم زبون نزنیم