2777
2789
عنوان

مادرشوهر جان چه کرده 😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 44 پست
بخدا قسم با 21سال سن یه دونه مادرشوهر خوب ندیدم همه ضد عروسن بخصوص اونایی که نوه پسریشون دختر شده هن ...

اره دقیقا چرا انقدر مادرشوهرای ایرانی ضد عروسم؟

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

الهی عزیزم من همیشه دوس داشتم مادرشوهرم مهربون باشه دیگه زد و مادرشوهرم خالم شد حس میکنم نمیتونه بام ...

مادر بزرگم با مامانم نسبت نزدیکی ندارن ولی کلا با همه عروساش مهربونه خود مامان من بارها گفته که از مادرم بیشتر دوسش دارم. ولی امان از مادر شوهر من با هیچ کدوم از عروساش خوب نیست خلاصه اینکه نصیب گرگ بیابون نشه مدل مادر شوهر من

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از چشم گفتی ی بار دیگه تو سایت تعریف شو کردم یکم با هم ب مشکل خوردیم ناراحت بودیم ازهم 😂😂😂

من خودم سرماومده باشوهرم ک میگما یعنی توبه گردم

اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......خدایا حافظ پسرانم باش جانم ب جانشان وصله اس عمرم روعمرت همسرم تاج سرم مادرم عزیزترازجانم وپدرازجان بهترم

اره دقیقا چرا انقدر مادرشوهرای ایرانی ضد عروسم؟

به نظرم چون مادرشوهرهای خودشون با خودشون بد بودن اینام عقده گرفتن اینجور میکنن با عروس بیچاره

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»

مادر بزرگم با مامانم نسبت نزدیکی ندارن ولی کلا با همه عروساش مهربونه خود مامان من بارها گفته که از م ...

الهی عزیزم قربون دلت 😢😢😢 منم ی تایمی مادرشوهرم خیلی بداخلاق شده بود انقدر غصه میخوردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

به نظرم چون مادرشوهرهای خودشون با خودشون بد بودن اینام عقده گرفتن اینجور میکنن با عروس بیچاره

اره موافقم ولی کاشکی این چرخه لعنتی شکسته بشه دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😍 عزیزی دختر مهربون

😘😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم خوشبخت باشید وسالم...ترسی من ندارم چون مامان خودم رو دیدم.مثل مامان خودم باشه راضیم..اگه بهترم رسیدگی کرد چه بهتر دستش درد نکنه

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

عزیزم آفرین به شما... معلومه تربیت صحیح داشتید و قدرشناس هستید. حالا اگه بعضیا بودن میگفتن چندتا میوه کم بوده و فلان چیزش اندازه یه قاشق بوده و فلان.... احسنت که خوبیها رو میبینید.