2777
2789
عنوان

از ادمای خسیسسسس متنفررررررممممم

131 بازدید | 8 پست

فکر کن بابات مهندس باشه مامانت رئیس بانک باشه

ولی میای بیرون حاضری تو سگ سرما بلرزی تو خیابون راه بری نری بشینی یه کافه چیزی بخوری

یا از گشنگی بمیری

اسنپ بگیری شماره کارتشو بگیری نزنی براش هی بگی یااادم رفت

بعد نمیدونم با چه رویی میگه پول ندارم😐

واااای ینی یه هزارتومنی از دستش نمیوفته دلم میخوااد خفش کنم اون لحظه که میگه ندارم

بعد اینا متعقدن هرچی پول داریم بدیم طلا و سکه نهه پول به کافه نده پس انداز کن

ببخشید ولی من واقعا ریدم تو این سبک زندگی.

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

واقعا 🤦🏼🤦🏼

چه ادم مضخرفی

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا 🤦🏼🤦🏼چه ادم مضخرفی

انقدر حررررصم میگیره بهش بعد جدیدا هرچی میگه بیرون میگم نه ناراحت میشه نمیدونم چجوری بهش بگم

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

واقعا حق داری برین

بعد میخواست بره یه ژل لب عادی بزنه لباش الان ۱ سیسی نیازن الان میگه نههه همون نیم بعد باز میگه نمیییدووونم دو دلم بزنم یا نه پولام تموم شده😐😐

بعد من ادم دست به خرجیم ژل زدم خیلیم خوب شده دائم میگه وای نه اردکی شدی فلان شدی یجوری ام نظر میده انگار دکتره

یه چندبار بهش معرفی کردم دکتر اینا میگفت نهههه فقطططط دکتر خودم حالا دکتره تو دهاتشونه بخاطر اینکه صدتومن کمتر بگیره

از پدر و مادرش یاد گرفته دیگه بخیل بودن و خسیس بودن ی رفتارهالبته ذاتیم هستا وقنی خسیس باشی موذی و د ...

دقیقاااا همه این خصلتارو داره از مامانشم به ارث برده

من یه آدم خسیس دیدم خیلی رو مخ بود

بشدتتتتتتت رو مخن واای