2777
2789

تاپیک قبلیو بخونید

گفتم چرا یکی یذره درک نداشت بگه توام برم ی ساعت خونه مامانت پیامو رفته نشون شوهرم داده و با خواهر شوهرم اومدن خونه مامانم دعوامون شد هرچی از دهن خواهر شوهرم درومد زد بمن منم رفتم خونه موقع رقتن باز بمن حرف زدن کلا با مادر شوهرمم دعوام شد الان شوهرم گیر داده شنبه که همه دعوتن خونه ابجیش منو ببره میگ ابرومون جلو فامیلاشون میره و اونا هی دیگ میگن نگا اینا قهرن بنظرتون برم با اینک این همه بدو بیراه بمن گفتن

دیگ شدم یه آدم بی روح

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا ازت عذرخواهی نکردن نرو

همون بعد شوهرم میگه اونا بزرگ ترن تو حرف زدی اونام زدن دیگ بیا بریم همیشه منو کوچیک میکنه ازینورم باردارم هرروز میره تو مخم اذیتم میکنه اشکمو د میاره بخاطر اینک قهرم با اینا

دیگ شدم یه آدم بی روح

نمیدونم چقدر مقصر بودی اما من باشم به خاطر عزت نفس خودم نمیرم مگر اینکه خواهر شوهر خودش زنگ بزنه و د ...

فعلا ک زنگ نزده و نمیرم هرچی اسرار کنه شوهرم

دیگ شدم یه آدم بی روح

فعلا ک زنگ نزده و نمیرم هرچی اسرار کنه شوهرم

اگه اصرار کرد بدون بحث و دعوا بشین با آرامش بگو من زن تو هستم کسی به من توهین کنه در واقع به تو توهین کرده و کسی دوستت داشته باشه حرمت زنت رو هم نگه میداره .

پس بذار اطرافیان این مسئله رو یاد بگیرن هر چند بزرگتر باشن. بزرگی به دونستن این چیزاست وگرنه من که جوونترم و خام اونا که باتجربه هستن باید این مسائل رو بدونن و تازه به من یاد بدن.

.
اگه اصرار کرد بدون بحث و دعوا بشین با آرامش بگو من زن تو هستم کسی به من توهین کنه در واقع به تو توهی ...

میگ من مقصر بودم در صورتی که من با ارامش باهاشون حرف زدم و اونا صداشونو بردن بالا دیگ منم سرو کردم شوهرم الان منو مقصر میدونه

دیگ شدم یه آدم بی روح