2777
2789
عنوان

پزشکی

159 بازدید | 27 پست

توروخدا بیاین ازسرفه ونفس تنگی خابم نمیبره نفسم درنمیاد سرمانخوردم ازدیشب تاحالا سرفه خشک میکنمو نفسم بالا نمیاد صورتم از نفس تنگی داغ میشه چکارکنم 

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 

ببخشیدازپریشب تاحالا اینطورشدم دوروز قبلترش استخوندردوتب گرفتم هرچی رفتم دکتروبیمارستان بیفایده بود

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه تب داری ویروسیه

تبم فقط روز اول بود وخوب شدم اماحالا دوروزه سرفه ونفس تنگی دارم چکارکنم کمکم کنید 

ميشه يه سوال بپرسم؟

بله عزیزم بفرمایید

تبم فقط روز اول بود وخوب شدم اماحالا دوروزه سرفه ونفس تنگی دارم چکارکنم کمکم کنید 

مال من از سینوزیت بود

انقد سرفه میکردممم انگار گلوم و یکی قلقک میداد

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
مال من از سینوزیت بود انقد سرفه میکردممم انگار گلوم و یکی قلقک میداد

منم سینوزیت دارم اتفاقایعنی مال اونه؟چکارکردی خوب شدی 

مال من از سینوزیت بود انقد سرفه میکردممم انگار گلوم و یکی قلقک میداد

دکترسفکسیم دادوشربت تیوفیلین ک اونم بیفایدس 

انفولانزا فصلی نگرفتی؟واسه سرفه عرق آویشن بخور بعد برو داروخانه قرص جوشان سرفه بگیر بخور هی خشکی سینه هم بخور کن 

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸
انفولانزا فصلی نگرفتی؟واسه سرفه عرق آویشن بخور بعد برو داروخانه قرص جوشان سرفه بگیر بخور هی خشکی سین ...

نمیدونم والا فقط سرفهدارم تنگی نفس دعاکنید زودخوب بشم خسته شدم شبوروز بیدارمو بیقرار

تنگیه نفستون از ریه هاتونه یا از بینیتونه؟

از ریه هامه نفسم بالا نمیاد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز