2777
2789
عنوان

پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 27 پست
خوب شدین؟ سینوزیتتون مزمن بود یا حاد؟ مال من مزمنه دو سه ساله خوبم نمیشه

کلا از بچگی داشتم دبیرستان عود کرد

اون اسپری مانند خوبم کرد

الانم چند ماه به بار یکی دو روز سرفه میکنم فقط

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عفونته باکتریه مث استرپتوکوکس اینا آموکسی کلاو کلاریترومایسین آزیترومایسین آموکسی سیلین سفیکس ...

سفکسیم بم داددکتر دارم میخورم ازدیروز تاحالا دیگه چی بخورم ؟یعنی همین کافیه؟

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 
عفونته باکتریاله مث استرپتوکوکس اینا آموکسی کلاو کلاریترومایسین آزیترومایسین آموکسی سیلین سفی ...

سفکسیم ۴۰۰هر ۱۲ساعت بم داد

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 
سفکسیم بم داددکتر دارم میخورم ازدیروز تاحالا دیگه چی بخورم ؟یعنی همین کافیه؟

اصلن خوشم از سفیکسیم نمیاد

واسه مشکلات گوارشیش

شکم دردو ایناش

آموکسی کلاو ۶۲۵و آزیترومایسینو امتحان کنید

اصلن خوشم از سفیکسیم نمیاد واسه مشکلات گوارشیش شکم دردو ایناش آموکسی کلاو ۶۲۵و آزیتزومایسنو امتحا ...

من بااموکسی کلاو سردردمیشم وحشتنااااک 

اصلن خوشم از سفیکسیم نمیاد واسه مشکلات گوارشیش شکم دردو ایناش آموکسی کلاو ۶۲۵و آزیترومایسینو امتح ...

ماشاالله اطلاعاتت بالاست میشه بپرسم چی میخونی عزیزم؟؟؟؟

رهاجون ممنونم ک جواب دادی خانمی ان شاالله همیشه سلامت باشی عزیز دلم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز