2777
2789
عنوان

واقعا خدایی هست ایا

84 بازدید | 11 پست

چطور بنده هاش و آروم نمیکنه در حال زجر هم باشن

تازه شوهرم و باور کرده بودم امید پیدا کرده بودم برا ی دعوای الکی پاشد کلی منو زد بهم گف ه ...زه هیچکدوم و باورم نمیشه تو شویم بچهام از خواب پریدن بچه ی ۳ سالم بابا نزنش چرا میزنیش؟؟؟؟😭خدا کجایی من که پدر مادر ندارم برام پدری کن خدا

ساعت ۲ یادآوری کنید تا بیام مطالبی عرض کنم

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه مطلبی

در مورد خدا شناسی

پشت فرمونم اگه اجازه بدید ساعت ۲ یادآوری کنید

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

عزیز دلم ما درونمون ضعف ها و ترس هایی داریم و با آدم هایی رو به رو میشیم که اون ضعف ها رو در درون ما میبینن و رفتارشون با ما بخاطر همون ضعف هاست الان راه نجات شما شناخت خودت و ترس هات هست وقتی خودت رو بشناسی وقتی ارتقا بدی خودت رو اون آدم هم تغییر میکنه

پاشو دختر خوب دختر کوچولوی درونت داره صدات میکنه کمکش کن تا دوتاتون آزاد بشید

انسانیت......

چیکار کنم???

اول باید از ته دل نیاز به تغییر رو بخوایی

عزیزم کلی کتاب هست کلی مشاوره هست که میتونه کمکت کنه

اگه شرایط خوندن کتاب نداری برنامه پادکست رو دانلود کن کلی پادکست خودشناسی وجود داره که میتونه کمک کننده باشه برات

برو تو برنامه پادکست بزن رود مجتبی شکوری اونجا هم بخش تقصیر تو نبود رو پیدا کن

کتاب های تکه هایی از کل منسجم

نیمه تاریک وجود

عیبی نداره اگه حالت خوش نیست

کودک درون

خودت باش دختر و.....

انسانیت......

کدوم راه طبیعی خدا شاهده من تو راهی ندارم

راههای طبیعی زیادی بوده،نرفتی،الان به بنبست خوردی..

بارها قول دادی و خدا مشکلت حل کرده،باز لج کردی،،الان دیر شده..ولی باز امید وار باش..

حدس ششم هستم ...نه حس ششم 🙄