2777
2789
عنوان

سر صبح چه دعوای شد با نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 52 پست

والا منم بودم عصبانی میشدم از حرفت

این چه حرفی بود اخه؟هر کی مرتب و خوب لباس بپوشه یعنی میره هرزگی؟🤐تازه گفتی اگه من کنارت نبودمم همینطور میرفتی؟یعنی چی اخه؟یعنی اون قدرت مهار نفسش رو نداره و تو مدام باید پیشش باشی وگرنه خطا میره؟

قیل حرف زدن حداقل ۵ثانیه به اون حرفی که میخوایم بزنیم باید فکر کنیم بعد بگیم

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه تیپش گیردادی ک چی؟ مگه ادم نیس لباس خوب بپوشه؟ لازم نبود ادای زنای شوهر داره شوهر دوستو دربیاری.

بعدم دوسپسرته ن نامزد

اسم نامزد حرمت داره ب این پسرای دوزاریه بی غیرت نچسبونیدش چون اگه غیرت داش میگرفتت ن سه سال سر به دونت.

درضمن لیاقتت در همین حده ک باهات اینجوری رفتار کنه وقتی ارزش خودتو ندونستی رفتی خودتو انداختی بغلش.

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴

مردا دوست دارن زناشون بهشون افتخارکنه بعد تو یه جوری بهش فهموندی که لیاقتت همون لباس کارو سرو وضع بده ،الان باید توی اوج تیپش باشه

گفته الان تیپ میزنم میرم دوست دخترم بهم میگه چقدر خوشتیپ شدی وو....

ارع احتمالا بنظرت الان پیام ندم؟

نه نده بذار یکم با خودش خلوت کنه

ترجیحا بذار اون بیاد جلو ببین حرفش چیه در مورد اینکه گفت دیگه نمیخوام و فلان جدی بود یا نه ، اگه اومد اظهار پشیمونی کرد یه زهرچشم ازش بگیر بفهمه سر هر چیز کوچیک قرار نیست بگه تموم کنیم

مشکلی چیزی داری؟

حتما اگر میومد بو عرق میداد خوب بود

خب وقتی خودش گفته بیا باهم بریم و لباس خوب پوشیده ب خودش رسیده واسه تو اینکارو کرده

بعدشم اصن خوش تیپ باشه تو اگر اعتماد داری چیکارش داری چی میپوشه چی کار میکنه

بعدم اینقدر خودتو کوچیک نکن که باهات اینطوری رفتار کنه

واسه چی حالا وقتی باهم قهرید هی بپری بهش هی بوسش کنی؟😐

معلومه خیلی رفتی رو مخش تاحالا که اینطوری رفتار کرده

دقیقا اما الان فاصله بگیرم یا پیام بدم

نه کلا بهش پیام نده وقتی مردا نارحت میشن اصلا چه تو باعث و بانی باشی چه یکی دیگه کلا نچسب بهش چون اون لحظه دوس دارن تنها باشن دیگه نده خودتو بگیر تا خودش بده وقتی پیام داد از گذشته حرف نزن اگه حرف زد سری زیرشو خالی کن و بحث رو عوض کن رابطه شما درست میشه

نه پیام بده نه زنگ بزن

اگر هم خودش برگشت حتما یه مشاوره برین

رفتارهای این پسره هم اصلا جالب نبود.درسته تو شک کردی بهش ولی عکس العملش خیلی تنده

فردا توی زندگی هم این آدم از کاه کوه میسازه

بیشتر فکر کن

چیکار کنم الان

به نظرم یکم وایسا اگه خبری نشد بهش شب با فردا پیام بده بگو حرفام از روی علاقه ی زیاد بودحسودیم شد واسه بقیه تیپ زدی ویژه جور از دلش دربیار البته زیادم منت کشی نکن ،بگو حالا قضاوت با خودت