2777
2789
عنوان

تابحال آرایش نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 59 پست
اتفاثا زیاد دیدمولی هنوز نمی دونم یا نمی دونم چه کرم پودری مناسب پوستمهیکی دارم خیلی روشنه، یکی دارم ...

برو لوازم آرایشی ها بر اساس درجه پوستت بهت کرم میدن

ولی توصیه من اینه برای آرایش روزانه کرم پودر نزنی

بی بی کرم و سی سی کرم بهتره

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اوایل که ارایش میکردم یه جور عجیب غربی میشدم

الانم زیاد ارایش ندارم ولی حداقل مثل قدیم نیستم🤣 در مورد ابرو هم اکثر ارایشگرا اصلا بلد نیستن چی به صورتم میاد یه جور بدی برمیدارن..

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

باشهضد آفتاب چی اون خوب نیست؟

ضد آفتاب رو باید زیر سی سی کرم بزنی

یه ضد آفتاب با spf بالای ۵۰ انتخاب کن براساس نوع پوستت که چرب یا مختلطه یا خشک یا معمولی

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼
منم اوایل که ارایش میکردم یه جور عجیب غربی میشدمالانم زیاد ارایش ندارم ولی حداقل مثل قدیم نیستم🤣 در ...

اره از ابرو می ترسم خراب کنه

ابرو رو چهره تاثیر زیادی داره

دیدم خیلی ها نازک یا پهن می کنند کلا بد میشن

چطور درخواست بدم؟ هیچی بلد نیستم:(

عضدیت ۱۴۰۰ هیچی بلد نیستی😂 الان درخواست دوستی دادم توی نوتیف میاد قبول کن بعد پیام میدم بهت توی پیاما میاد واست

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده

ضد آفتاب رو باید زیر سی سی کرم بزنی یه ضد آفتاب با spf بالای ۵۰ انتخاب کن براساس نوع پوستت که چرب یا ...

چه کاربری باکلاسی داری ظاهرش

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده

ضد آفتاب رو باید زیر سی سی کرم بزنی یه ضد آفتاب با spf بالای ۵۰ انتخاب کن براساس نوع پوستت که چرب یا ...

باشه ممنون

واقعا دوست دارم یکم جذاب بشم، ولی همیشه همونم

تو هم بزار 🥹

درخواست بده بهم اینجا نمیزارم

چه کاربری باکلاسی داری ظاهرش

خیلی ممنون قابل شما رو نداره ❤️

اره از ابرو می ترسم خراب کنهابرو رو چهره تاثیر زیادی دارهدیدم خیلی ها نازک یا پهن می کنند کلا بد میش ...

دقیقا.. من کلا مثلا از بین 10 تا آرایشگر شاید یکیشون یکم بلد بود که اونم پیر بود سری دوم که رفتم اونجا خودش برنداشت دخترش اومد گند زد😬

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...