2777
2789
عنوان

تابحال آرایش نکردم

858 بازدید | 59 پست

حس می کنم با آرایش بد میشم، با خط چشم، چشم هام خشن میشه یا صورتم زیادی شلوغ میشه چون اجزای صورتم درشته نه ریز

کرم پودر هم روی صورتم طبیعی نمیشینه می ماسه

ابروهامم دست نزدم نگرانم آرایشگر خرابش کنه نه اینکه خیلی خوشگل باشه ولی بهم میاد

به نظرتون بلد نیستم یا واقعا اینطوره؟ دوست دارم طعم زیبایی با آرایش رو بچشم چون خیلی ها خوشگل تر میشن چه کار کنم؟

جاست عکس

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده

بلد نیستید و امتحان نکردید

ارایش اصولی کسی رو بد نمیکنه از نظر من

با ارایش ملیح شروع کنید فقط برای رنگ گرفتن صورت

ابرو هم برید بردارید خراب هم شد بازم رشد میکنه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه خوب چطور یاد بگیرم؟

از پیج های اینستا شروع کن

اموزش های خیلی خوبی میذارن و بعضیاشون ذره به ذره یاد میدن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چطور تمرین کنم؟ اخه نمی دونم با صورتم چه کار کنم

ویدئو های میکاپ ببین باهاشون شروع کن آرایش کردن دستت میاد

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼
نمی دونم چطور پاکش کنمبلدی؟ اگر حذف بشه میذازم

یه پیامت رو ویرایش بزن تو ویرایشش عکس و بزار سریع میاد و بعد ۳ دیقه پاک کن اگر نمیخای درخواست بده تل و روبیکا بفرست منم میفرستم

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده

یه پیامت رو ویرایش بزن تو ویرایشش عکس و بزار سریع میاد و بعد ۳ دیقه پاک کن اگر نمیخای درخواست بده تل ...

تو هم بزار 🥹

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼
ویدئو های میکاپ ببین باهاشون شروع کن آرایش کردن دستت میاد

اتفاثا زیاد دیدم

ولی هنوز نمی دونم

یا نمی دونم چه کرم پودری مناسب پوستمه

یکی دارم خیلی روشنه، یکی دارم رنگش به نارنجی میزنه