2777
2789
ممنون🌹 وای چه زیاد یعنی اونایی که ۱۰ سی سی میزنن حدود ۵۰ میلیون میدن🙈یعنی میگید اگه سری دوم تزریق ...

نه بابا دائمی چی! سری دوم هم که بزنند ماندگاری ژل در حد یک سال می شه!

یعنی دیگه هر سال این هزینه ها رو باید بدی

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

بزار برات بگم گفت ۳ سی سی کات گونه ۲ سی سی زیر چشم ها۳ سی سی خط خنده ها۱ سی سی لب ۱ سی سی شقیقه هاتا ...

وایی خدا😂

چقدر درمیارن البته موادم گرونه انگار

ولی فکر کنم واقعا طبیعی هم بشه چون داره هر قسمتو کوچولو کوچولو درنظر میگیره مثلا ۱ سی سی لب واقعا نچراله بعضیا فقط ۱۰ سی سی رو تو همون لب خالی میکنن

برای هرکدومش تا ۱ و ۲ حتی ۳ زیاد نیس منتها این دیگه تغییر کامل و اصولی اومده درنظر گرفته آدم معمولا برا یکیش میره کسی که تغییر محدود تر بخواد

بعد این ژلی که به هر قسمت میزنه هم یکی هس نوعش؟ مثلا ژل لب رو به شقیقه و قسمتهای دیگه هم میزنن؟

همشم بعد دو ماه دائمی میشه؟

نمیدونم چرا برام سخته با اضافه شدن یه چیزی زیر پوستم کنار بیام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا دائمی چی! سری دوم هم که بزنند ماندگاری ژل در حد یک سال می شه! یعنی دیگه هر سال این هزینه ه ...

وای میگم که😂🙈

حتی شنیدم ۸ ماه

ولی خب یکی میگفت هر سری یکمقدارش دیگه از بین نمیره کامل میمونه انگار یا اگه چربی باشه دائمی میشه ولی دیگه چربی نمیزنن

بعضیا رو میبینم چندین سالههه یه شکلی موندن🤨

وایی خدا😂 چقدر درمیارن البته موادم گرونه انگار ولی فکر کنم واقعا طبیعی هم بشه چون داره هر قسمتو کوچ ...

البته نمونه کارهاش نشون داد واقعا طرف تغییر کرده بود و زیبا شده بود

ولی خب من انقدر تغییر نمی خواستم. شاید اگه خودم شاغل بودم انجام می دادم ولی حس می کنم بی انصافی هست پولی که شوهر انقدر کار می کنه که خرج راحتی زندگی و بچه هاش کنه رو من بردارم خرج خودم یه نفر کنم! (البته در این حد ۵۰ میلیون هم پول کنار گذاشته نداریم! )

ژل زیر چشم و گونه و لب با هم فرق داره (بر حسب ریز مولکول و درشت مولکول بودن)

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

وای میگم که😂🙈حتی شنیدم ۸ ماه ولی خب یکی میگفت هر سری یکمقدارش دیگه از بین نمیره کامل میمونه انگار ...

چربی از چند نفر شنیدم که می گن ماندگاری اش خیلی خوب هست ولی تو بعضی ها هم عوارض داده و گوله شده و زیر گونه مثلا برجستگی و برو رفتگی به وجود آورده

ژل اگه بد هم بشه بعد یه مدت جذب می شه یا می تونند انزیم بزنند تا بره و دیگه دردسرهای چربی نداره

البته نمونه کارهاش نشون داد واقعا طرف تغییر کرده بود و زیبا شده بود ولی خب من انقدر تغییر نمی خواستم ...

درسته دقیقا

آدم دلش میسوزه این همه هم خرج کنی دائم که نمیمونه بعد که اثرش از بین بره آدم بیشتر اعصابش خرد میشه چون عادت کردی بهش😂

بعدم تغییر همه جانبه هس برای کسی خوبه که یا مراسم خیلی خاصی داشته باشه مثلا عروسی خودش یا نزدیکان درجه یکش باشه

برای تنوع هم بخوای باید واقعا از نظر مالی تامین باشی که برات مهم نباشه بین این همه خرج این زیادیه دیگه

درسته دقیقا آدم دلش میسوزه این همه هم خرج کنی دائم که نمیمونه بعد که اثرش از بین بره آدم بیشتر اعصاب ...

دقیقا یه خانومی می گفت ژل زدن اعتیاد اوره برای همین هست. چون شما به اون چهره زیبا و بی عیب و نقص عادت می کنی بعد که یکدفعه در طول یک سال به قبلت بخواهی برگردی خیلی به چشم اطرافیان میاد و یه غریبه اگه ببینه می گه طرف تو یه سال چقدر صورتش اب شد حتما شیشه مصرف می کنه!!!🤨

دقیقا یه خانومی می گفت ژل زدن اعتیاد اوره برای همین هست. چون شما به اون چهره زیبا و بی عیب و نقص عا ...

ترومای من😂😂😂😂

برای همین بهتره اگه انجامم میشه همه رو باهم انجام نداد مثلا یه بار فقط لب برای تنوع یه بار شقیقه و ... اینطوری دردش کمتره