2777
2789
عنوان

خانما و اقایون سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 110 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لبخند خالم وقتی براش کاری میکنم یا چیزی میخرمبعد از مرگ مادرم اون بزرگم کرد

الهیییییی تنش سلامت🥲🥲

روحش شاد

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

الهیییییی تنش سلامت🥲🥲روحش شاد

ممنون خانم

خوشبخت باشید

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

حرف ها و بغل همسرم ❤️عین آب رو آتیشه انرژیم صد میشه

الهی پایدار گلم🧡🥹منم اینجوریم

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

ب خودم میگم بیخیال تهش همه میمیریم

🥲🥲🥲🥲

الهی پایدار گلم🧡🥹منم اینجوریم

فدات شم مهربون ❤️❤️❤️

بمونید برای هم🌹🌹🌹🌹

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
چرا نگیم چون با پول میشه راحت تر زندگی کرد

اخه پول ک دلیل خوشحالی نمیشه

ادم باید ب ی سری چیزای دیگ دل ببنده

سلامتی و پول

میدونی حالم از پول بهم میخوره واقعا

نمیدانم. والا

مگ میشه

چجوری ب اینحا رسیدین لطفا بگو بهم

فدات شم مهربون ❤️❤️❤️بمونید برای هم🌹🌹🌹🌹

عزیزمی 🧡🫂

چرا همه میگید پول

من خودم به شخصه وابستگی به مادیات ندارم ولی به جایی رسوندنمون که پول حرف اول رو میزنه و نمیشه منکرش شد

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد