2777
2789
عنوان

با کسی ک

82 بازدید | 25 پست

خیلی خسته اس و هیچ شور و ذوقی برا هیچ کاری نداره چیکار کنم بنظرتون؟؟

خیلی خسته اس ناامید حتی میگ خداعم خیلی وقته منو یادش رفته ن ذوقی داره ن انگیزه

این ادمی ک میگم قبلا خیلییییییییی شوخ طبع شاد خوشحال خوش خنده و با ذوق و انگیزه برا همه چی و حتی اطرافیانشم کمک میکرد

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

کمکش کن تا خودشو درمان کنه

چجوری تورو خدا اگ بلدی بگو؟؟؟

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید دوران پی ام اسی شاید هرمونات بهم ریخته من تو این دوران دلم میخواد قتلای زنجیره ای انجام بدم

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
شاید دوران پی ام اسی شاید هرمونات بهم ریخته من تو این دوران دلم میخواد قتلای زنجیره ای انجام بدم

ن طرف پسره

ن طرف پسره

خب پسرا هم پریود میشن

پریود مغزی بش میگن سرچ کن تو گوگل

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
خب ببرش روانشناس روانپزشک

نمیشه ک چجوری بگم بهش بیا بریم پیش روانپزشک

ی راه دیگ بگو بهم

خب پسرا هم پریود میشنپریود مغزی بش میگن سرچ کن تو گوگل

اره میدونم ولی این ی مورد بخاطره مشکلاته اخه هر دری میره بسته اس واقعا ناامید شده دیگ

اره میدونم ولی این ی مورد بخاطره مشکلاته اخه هر دری میره بسته اس واقعا ناامید شده دیگ

خب تو یه سنی آدم درا براش امتحانی بسته میشن

فقط چاره اش صبر و تلاش و امیدواریه

و اینکه آدم تمرین کنه چطور درست برخورد کنه درست عصبانیتشو مهار کنه

بش بگو هر وقت خیلی عصبی بود بره تو اتاق خودشو خالی کنه

فحش بده دعوا کنه گریه کنه

نمیشه ک چجوری بگم بهش بیا بریم پیش روانپزشک ی راه دیگ بگو بهم

ب چی علاقه داره

همونا رو براش فراهم کن

چی خوشحالش میکنه

اون کار رو انجام بده

ازش بپرس چی لازم داره

براش تهیه کن

مریض مصلحت خویش را نمی داند. ب تلخ و شور طبیب زمانه قانع باش👌

خب تو یه سنی آدم درا براش امتحانی بسته میشنفقط چاره اش صبر و تلاش و امیدواریهو اینکه آدم تمرین کنه چ ...

همش میریزه تو خودش

حتی من ک نزدیک ترین فرد بهشم چیزی نمیگه میگ مبادا اطرافیان ناراحت بشن

ب چی علاقه دارههمونا رو براش فراهم کنچی خوشحالش میکنهاون کار رو انجام بدهازش بپرس چی لازم دارهبراش ت ...

شاید باور نکنی ولی هیچی خوشحالش نمیکنه دیگ

افسردگی درجه بندی های خودشو داره...

ایشون همون موقه هام که ظاهرا خیلی شوخ طبع و خنده رو بوده ممکنه فقط در ظاهر اینجوری بوده.

نمیشه مستقیم بهش درخواست مشاوره و یا مثلا بگید چرا اینجوری چرا اونجوری. چون مدام میره توی گارد خودش.

باید یجوری از خودتون استارت بزنین موضوع رو.

مثلا بهش بگید فلانی باهات یه حرفی دارم.. خیلی وقته که حس گریه میکردم یا مثلا حس افسردگی بهم دست میده..

و ذره ذره حرفاتون شکل بگیره و نسبت بهم سوال جواب پیش بیارید تا اونم ذهنش بهمرحله اعتراف کشیده بشه!

بعدش بهش بگید اره من نمیخام اینجوری باشه حالم!

تازه مطالعه کردم فهمیدم فلان طرحواره شخصیتی دارم.

طرحواره ترس از رهایی دارم.. شروع کردم با یکی مشاوره میگیرم!

راستی تو میدونی طرحواره چیه؟ و اونم حس کنجکاویش بیشتر میشه راجع به حرفاتون.

اینطوری مستقیم خودشو هدف نگرفتی و یجورایی از اینکه داد و ستد و همزاد پنداری دو طرفه بینتون رد و بدل میشه بیشتر کشش پیدا میکنه که ترغیب شه یه مسیر درمانگری شروع کنه برای خودش.

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!
افسردگی درجه بندی های خودشو داره... ایشون همون موقه هام که ظاهرا خیلی شوخ طبع و خنده رو بوده ممکنه ف ...

یعنی میگی افسردگی گرفته🥺🥺🥺🥺

من همیشه کنارشم باهاش حرف میزنم بغلش میکنم هرکاری از دستم بیاد میکنم

ولی بعید میدونم این ی موردو قبول کنه عاشق تنهاییه همش وقتایی ناراحته میگ تنها باشم بهتره🥲