2777
2789
عنوان

دیشب یه دختر به گوشی شوهرم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 3427 بازدید | 139 پست
نه عزیزم خودش خبر داشت پیام دادم توی سایت بعدش اومده تاپیکارو خونده میگه همجنس خودت میخواد پشت من در ...

خب ما واقعیتو میگیم😐

دل به دریا زده ای. پهنه سراب است نرو برف و کولاک زده راه خراب است نرو...

برنامه اس ؟متوجه نشدم

هم برنامه س هم اینگه سرچ کنی تا ۳تا شماره رو میتونی رایگان بگردی البته گاهی اوقات اسمو پیدا نمیکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم برنامه س هم اینگه سرچ کنی تا ۳تا شماره رو میتونی رایگان بگردی البته گاهی اوقات اسمو پیدا نمیکنه

کدوم برنامه است چند تا مزاحم باب هست

در اعماق تاریکی در انتظار نور🌱✨

شاید بهش پیام داده زنم خبردار شده یا شایدم اشتباهی زنگ زده و متوجه شده بلاک کرده

نمیدونم ولی من با اینکه همه یک فامیل شوهرم خیانت کارن بازم به این اعتماد دارم حس میکنم دختره خونه خراب کنه

در اعماق تاریکی در انتظار نور🌱✨

عزیزم زدم میگه شماره جدید فعلا موجود نیست توی سیستم

با موبایل همسرت بزن اگه میتونی چون معمولا اونایی که تو موبایل طرف هست رو چک میکنه

الانم اگه همسرت خونه نیست تماس بگیر ولی ببین اگه نمیخوای طلاق بگیری الکی خودتو بد نکن

بهم میگه من شماره غریبه جواب نمیدم

شوهر منم شماره غریبه رو جواب نمی ده

خود منم چند روز پیش یه اقا و بعد یه خانوم با دو شماره مختلف پشت سر هم بهم زنگ زدن پرسیدند زینب خانوم؟ گفتم نه! مسلمه همیشه اشتباه تو شماره دادن پیش میاد! اگه تکرار بشه مشکوکه!

الکی زندگی به خودتون زهر نکنید.

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

زنگ زدم اشغال بود گذاشته تو لیست توی روبیکا پیام دادم بهش گفتم ساعت ۱۱ شب زنگ زدی مارو از خواب بیدار ...

بابا ول کن بدبخت شاید اشتباه گرفته برا منم پیش اومده بعد ک دیدم طرف زنگ زده بلاک کردم

نمیدونم ولی من با اینکه همه یک فامیل شوهرم خیانت کارن بازم به این اعتماد دارم حس میکنم دختره خونه خر ...

فعلا حساس نشو گلم 🌱 💚 بعضی از آدما از بیکاری نصف شب شما هم این و اون الکی رندوم میگیرن منم این کارو بچه بودم میکردم 😂

💚🌱